maanantai 6. helmikuuta 2012

More Wild Roses

Kerroin vähän aikaa sitten jemmoistani löytyneestä Lumenen Wild Rose -kiillosta (klik). Tuon postauksen jälkeen olen käyttänyt kyseistä kiiltoa ihan jatkuvasti. Mutta sitten tein sen virheen, että sukelsin uudelleen jemmoihini ja mitähän sieltä löytyikään... Can anyone guess? Vähälle käytölle jääneet tai blogissa esittelemättömät tai ihan täysin korkkaamattomat meikkituotteet majailevat isossa kassissa enkä todellakaan enää tiedä, mitä kaikkea siellä on. Nyt minulla on taas pieni käry, sillä löysin pari villiruusua lisää.

Sävy #17
Ensinnäkin löysin toisen pinkin kiillon ja luulinkin jo, että minulla on kaksi samaa pinkkiä. Pieni vertailu kuitenkin osoitti, että näin ei suinkaan ole.

Ylempänä sävy #17 ja alempana #18
Edellisessä WR-postauksessa esitelty kiilto numerolla 18 on huomattavasti lämpimämmän sävyinen pinkki kuin nyt löytynyt kylmempi tapaus. Ihania kummatkin!


17
18


Tykkään ehkä tuosta kylmemmän sävyisestä numerosta 17 enemmän, koska koen, että itselleni kylmät sävyt sitten kuitenkin sopivat paremmin. Mutta eipä noilla nyt mitään jättesuurta eroa ole.

Löytyipä kesäisen söpöjä kiiltoja sitten vielä yksi, nimittäin oranssi!!! Olen aina vihannut oranssia väriä, mutta viime vuosina olen vihdoin alkanut lämmetä sille enemmän ja enemmän. Ja tämän kiillon ei tarvinnut paljon vakuutella ihanuuttaan.

Saanko esitellä: sävy #19 :)

Tästä oranssista en vaan saanut hyvää huulikuvaa, laitoin vissiin vähän överisti sitä, kun tuntui, ettei vähempi määrä missään näkyisi. Noh, joka tapauksessa osaan kuvitella tämän oranssin ruskettuneen ihon kaveriksi tai nudemeikin piristäjäksi.

Järjestyksessä 17, 18 ja 19.
Ja kivaa on myös se, että vaikka nämä varmaan ovat maanneet jemmoissa iäisyyden, nämä ovat myynnissä edelleen, jee!

Lumenen kiillot on vaan niin perushyviä. Väriä tulee, kiiltoa tulee, pysyvyyskin on hyvä. Ihania!

Sokoksen verkkokaupassa näyttäisivät olevan alle 5 euroa elikäs puoleen hintaan: klik*. Ja koodilla SOKOSHELMI sai siis -15 % kaikista tuotteista. Koodina toimii ystävänpäivään asti myös SOKOSYSTÄVÄ. 


EDIT. Olivat myös Prisman alelaarissa samaan 5 euron hintaan tässä helmikuun lopulla eli poistuvatkohan valikoimista? Hamstratkaa, kun vielä pystytte :)ps. Jos joku haluaa kokeilla RevitaLashin tavoin käytettävää ripsiseerumia halvemmalla, niin CityDealista saa tänään parillakympillä satasen arvoisen putelin Prolash Eyegrowth Serumia, joka lupaa tuloksia jo viikossa!! En ole testannut, mutta ajattelinpahan infota kuitenkin :) Erona kerran päivässä käytettävään RevitaLashiin (jonka nimeen itse vannon) on se, että Prolashia käytetään 2-3 kertaa päivän aikana. KLIK*.

2 kommenttia:

  1. Yllättävän kiva toi oranssi huulikiilto! Ei ihan heti ehkä olis kaupasta mukaan tarttunut, mutta nyt kun näki kuvassa lopputuloksen, niin joskohan tästä Sokokselle ryntäisi :)

    VastaaPoista
  2. Jazzy: Mä vakuutan, että näyttää luonnossa vielä kivemmalta :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!