maanantai 23. tammikuuta 2012

Suuri nudekiiltopostaus

Erään anonyymin kommentoijan innoittaman päätin vähän testailla nudepunatestin tapaan nudehkoja kiiltoja. Alunperin tarkoituksena oli vain etsiä samiskiilto Lumenen Vanamon tuoksulle, mutta tämä lähti nyt käsistä. Olen sitten levittänyt kiiltoa litrakaupalla huulille ihan tarkoituksella, että niistä saisi paremmin käsitystä. Yleensä kun kamera vähän syö värejä. Kaunista tämä ei ole, mutta toivottavasti hyödyllistä.

Olen linkannut nettikauppoihin kiilloista, jotka löysin tai maininnut muuten, jos tiedän niiden olevan markkinoilla. Muista en mene takuuseen, mutta ilmoittakaa ihmeessä, jos itse tiedätte, että joku kiilloista on varmasti tai ei ole kaupoissa enää. Tätä tehdessä tajusinkin, ettei monia enää Suomesta vissiin saa, vaimitähä?

Let's begin, luvassa taas supercreepyjä huulikollaaseja. I'm so, so sorry. Olen maininnut kiilloista asiaa vain, jos on ollut jotain supertärkeää/-olennaista.


Revlon Super Lustrous Lip Gloss, sävy 08 Toast to Shine, ökykultanen shimmerkiilto. Käsittääkseni Revlonia ei Suomesta saa, joten ehkä tämän löytää jostain ulkomaisesta nettikaupasta? (Prettystä* saa joitain Revlonin meikkejä, mutta ei juuri tätä.)Goshin On Stage Cool Lip Jam, sävy 107, ökyvaalea tahmakiilto, oli yhdessä vaiheessa suuri lempparini. Huulilla tuntuu viilentävä menthol. En löytänyt Sokoksen sivuilta. Onkohan vielä myynnissä? Tästä oli silloin joskus saatavilla sellainen persikkaisempikin sävy.
Goshin puikkomallinen kiilto sävyssä 0010 on aika samansävyinen kuin edellinenkin Gosh. Aivan ihana, ja myös melkein kuin Benecosin Rosé (klik), mutta tässä on enemmän kiiltoa ja ehkä sitä kautta vähemmän pysyvyyttä. En tosin löytänyt tätäkään sävyä Sokokselta, joten wtf?Rimmelin Stay Glossy, sävy 120 Non-Stop Glamour (lisää juttua täällä), löytyy Sokokselta: klik*. Olisikohan tämä nyt eniten sitä Vanamon tuoksua, vaikka ei mikään ollut kyllä justiinsa. Ja tämä on litkumpaa koostumukseltaan kuin Lumenen kiillot.

Sitten vielä viime aikojen kiiltopostauksista kuvia, ei siis kollaasimuodossa:


Benecos, Rosé, esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta: klik*.


Nivea Volume Shine WonderFull, sävy Berry, saattaa löytyä alelaareista esim. Prismasta.


Nivea Volume Shine WonderFull, sävy Copper. Saantiluokitus sama kuin edellä, kts. alelaarit.


YSL:n Golden Gloss, sävy 19 Golden Petal, ehkä tämä on sittenkin lähinnä Vanamon tuoksua, vaikka onkin vaaleanpunaisempi (ks. alla kuva). Eiköhän tätä saa Sokokselta (ei tosin netistä) tai Stockmannilta. 


Max Factorin Max Effect Lip Gloss, sävy Weekend Spa, esim. Sokokselta: klik*. (Postausta täällä: klik.)

Kertokaa te hyvät ihmiset, oletteko nähneet kaupoissa vielä Lumenen ihanaa nudekiiltoa, Vanamon tuoksua?
Muistutuksena kuva siitä:Tälle siis etsittiin samista siltä varalta, ettei tätä kaupoissa ole enää. Aivan ihana sävy.

Että sillä tavalla. On kai noita vaaleita kiiltoja jemmoissa muitakin, mutta tässä nyt oli joitain.

ps. Spartoosta saa perinteiseen tapaan alea seuraavasti: 

Koodilla SPTJAN1 -10 % yli 60 euron ostoksista.
Koodilla SPTJAN15 -15 % yli 100 euron ostoksista.
Koodilla SPTJAN2 -20 % yli 150 ostoksista.

Ne UGGit, ne UGGit, huoh...


2 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta revlonista :) Mutta oikeastaan tartun aina huulipunaan, joten en uskalla ostaa kiiltoja.

    En myöskään uskalla ostaa kenkiä netistä, jos sisäpohjan pituutta ei mainita :/

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Itse arkailen aina punien ostoa :) Kenkien ostaminen on tosiaan aina vähän jännää, mutta omalle kohdalle ei ole sattunut hutiostoksia onneksi... Paitsi Hennesin parin euron seepraballerinat oli vähän vääränkokoiset :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!