perjantai 20. tammikuuta 2012

Violet Blue aka sinililat pakkaskynnet


Kokeilinpa vihdoin himotuslistani ykköslakkaa eli Prettyltä tilaamaani Violet Blue -sävyistä Saffron Londonin ihanuutta. Kyseessä on aivan tolkuttoman kivansävyinen lakka, joka sopii talvipakkasille kuin nenä päähän! Ihan lumikuningatarkynnet mielestäni. Jos olisin vielä koristellut jotenkin, niin fiilis voisi välittyä teillekin paremmin. Mutta asiaan, eiköhän näistä kuvistakin jotain fiilareita välity :)


Tämä on siis sinisen ja lilan välillä shiftaileva lakka, jonka seassa on vissiin pikkuisen shimmeriäkin. Siis sävy on vaan ihan älyttömän hieno. Yksi kivoimpia, joita omistan. Tämän sävyn vuoksi tämän tilasin, huolimatta siitä, että aavistelin ongelmia...


...jotka ujo etusormi ja peukku todistavatkin. Ongelmia tosiaan oli. Osa johtui ihan itsestäni. Valitsin maailman huonoimman hetken kynsien lakkaamiseen. Nimittäin kiireisen hetken. Minulla ei ollut aikaa odotella kuivumista eikä tämä lakka ollut mikään nopea kuivumaan. Niinpä lakat menivät osittain pilalle. No, miksen sitten tehnyt niitä uudelleen? Minäpä tein. Nämä ovat jo toiset pilalle menneet lakat :/


Kuvassa on nyt 4 kerrosta lakkaa. Ehkä siksikin kuivuminen otti oman aikansa :) Kolmekin kerrosta olisi ollut ihan ok, mutta kaksi oli liian vähän ainakin tietyssä valossa. Mutta ei haittaa. Tuo sävy on magee! Saffron Londoneiden korkki on muuten sikakiva, kun se kaartuu kivasti ja siitä saa hyvän otteen. Tosi helppo siis lakata.


Salamalla näkyy entistäkin paremmin, miten kiva väri tuo on. Olen rakastunut taas kerran. Ensi kerralla pitää vain valita sellainen hetki, ettei tarvitse vaihtaa vaippaa tai tehdä ruokaa tai siivota tai muuta sellaista :)

Violet Bluen tai muita Saffroneita voi tilata Prettystä: klik*. Mielestäni 2,90 euron hinta EI ole paha :)

ps. Kuinka paljon himottaisi tämä Wettiksen lakka: klik*? Jos en nyt olisi ankarassa shoppailukiellossa, niin tuo lähtisi ensimmäisenä ostoskoriin, siihen virtuaaliseen siis.

2 kommenttia:

 1. sulla on hienot kynnet! mun kynnet katkee liian nopsaa, pitäis varmaa kokeilla jotain kynsiä vahvistavi lakkoja. Tiedätkö mikä olis hyvä semmosille kynsille?

  SearchingforLBD.blogspot.com

  P.s Mulla on MAC meikkiarvonta menossa ;)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Oi, kiitos :) Mun ihan ykkösaluslakka on Yves Rocherin Vahvistava Aluslakka! Sen kanssa ei ole kynnet katkennut kertaakaan, mutta heti kun unohdan laittaa sitä, niin se on naps vaan :)

  Kiitti vinkistä, tuunpa osallistumaan :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!