torstai 26. tammikuuta 2012

Unohtunut villiruusu


Tuskaillessani pientä asianpuutetta teille päin osui käteni unohduksiin jääneeseen huulikiiltoon. Jemmojeni syvyyksistä löytyi vähän käytetty Lumenen Wild Rose -kiilto söpöisän pinkissä sävyssä ja, kun ei kerta muutakaan asiaa ole, niin esittelenpä teille tämän ihanuuden, joka ilokseni näkyy olevan vielä myynnissäkin!


Kyseessä on sävy #18. En kyllä tykkää yhtään meikkilafkojen nykytavasta ilmoittaa kaikki vain numeroin, missä ovat ihanat sävynimet? Joka tapauksessa tämä pinkki tuttavuus on aivan ihana. Tuttuun Wild Rose -tyyliin se ei ole ökytahmea, mutta tarraa huuliin hyvin kiinni eikä lähde ensimmäisellä omenanpuraisulla.


Ja taas joku yksinäinen hius eksyi kuviin. MUR. Tässä sävyssä on itse asiassa muuten aika paljon pigmenttiä ja jo yhdellä vedolla tulee väriä pikkuisen shimmerin kera. Kerrostamalla voi saada aikaan melkein jo överit. Kiiltoakin tulee ihan kivasti. Tuli testattua, että tummahkon violetin silmämeikin kanssa tämä on aika match made in heaven.


Löysin kiillon siis Sokoksen sivuilta, jossa kiillot ovat nyt puoleen hintaan eli 4,95 e!!!! KLIK*.


ps. Katsokaa, miten pelottavaksi kiilto voi muuten muuttua, kun sitä ei käytä aikoihin! Pitääkin vähän tsempata. Tosin totesin myös, että tämä kiilto sopisi aivan törkeän hyvin kesäkiilloksi ja rusketuksen kaveriksi, että kyllä tätä pitää kesälläkin olla!

pps. Jos ei postauksia ilmesty, niin sitten ei kai ole asiaa... Olen saanut kivoja tuotteita testiin, mutta niistä ehkä enempi sitten, kun olen ne kunnolla testannut. Mutta on kai minulle postissakin jotain tulossa, joten ehkä me lähdetään tästä uuteen nousuun. Tai sitten käyn jemmoja läpi ja teen niin kuin nyt: kiillosta asiaa.

2 kommenttia:

  1. Moikka Gloss!:) On kyllä kauniin värinen kiilto! Ja hei, juuri samaa harmittelin mäkin, miksi Lumene jolla aiemmin oli niin hauskoja nimiä huulipunille ja -kiilloille, laittaa nykyään vain pelkät numerot?:D

    VastaaPoista
  2. Madeleine: No, moi!! Joo, Lumenen sävynimiä on ikävä! :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!