tiistai 3. tammikuuta 2012

Ihonhoitoa marketista


Ihonhoitopuolella kului loppuun samoihin aikoihin pari tuotetta, putsari ja kasvovesi. Sokoksen nettikaupasta tilaamani Lorkun Hydrafresh Triple Active Fresh Cleansing Gel oli "vaahtoava puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle". Tuo vaahtoavuus riippui paljolti siitä, kuinka kosteilla käsillä ja kuinka kostealle naamalle tuotetta levitteli ja kuinka paljon, mutta kun nämä kaikki osa-alueet ja kuun ja planeetoiden asennot olivat kohdallaan, niin kyllähän tuo vaahtosi. Putelin takana kerrottiin, ettei geeli kuivata ihoa, vaikka tuotteen koostumuksessa oli kyllä kaikki kohdallaan kuivattamisen puolesta. Mutta ei se piru vie sitten kuitenkaan kuivattanut ihoa sen kummemmin. Itse geeli oli todella jämäkkää tavaraa, joka pysyi asennossaan. Eli jos purskautti kädelle geelikikkaran ja tiputti sen lattialle (no, en testannut), niin kyllä se samanlaisena kikkarana olisi pudonnut. Ei siis levinnyt yhtään. Sellaista "kuivaa" geeliä. En osaa selittää.


Mutta all in all, ihan jees tuote ja puhdisti ihon tosi hyvin. Kasvovedellä kostutettu vanutuppo ei löytänyt piiloutuneita likajäämiä iholta eli ihan hyvä suoritus. Tuoksukin oli ihan kiva kaikessa mietoudessaan. Tuubiin jäi vielä vähän tavaraa, koska ne saadakseen olisi pitänyt leikata puteli auki enkä jaksanut. Ärsyttävää.


Puhdistusgeelin kanssa käytin Prisman alelaarista bongattua Herbinan Clear Line -sarjan xylitolia sisältävää kasvovettä. Tämäkin oli aika mietotuoksuinen, mikä oli ihan kiva juttu. Raikasti ja puhdisti ihan hyvin. Peruskauraa, mutta asteikon positiivisemmasta päästä.

Ihan kiva markettipariskunta, mutta ei nyt tarvitse joukolla rynnätä tyhjentämään kauppojen hyllyjä näistä tuotteista niiden loppumisen pelossa. Vaikkakin tuo Herbinan alelappu viittaa siihen, että sen osalta näin on jo käynyt.

Ps. Tsekatkaapa Maryannehin postaus voittamistaan RevitaLash-tuotteista: klik.

Ps2. Tsekatkaapa Shopping4netin Color Club -kynsilakat: klik*, vain 2 euroa tsipale!! Huisia.

2 kommenttia:

  1. Noita molempia tuotteita on tullut joskus vuosia sitten käytettyä :P Tuli jotenkin nostalginen olo noista kuvista :D

    VastaaPoista
  2. Tiia: Haha, mä kuljen kehityksen vanavedessä aika pitkän matkaa selvästi :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!