perjantai 16. joulukuuta 2011

Rosé-huulet

Tämä kiilto pääsi heti lempparien joukkoon.

Oioioioi!!!!! Nyt seuraa niitä kuuluisia ylisanoja: IHANAUPEAMAHTAVAIHQSUPERHYPERSULOISENSEKSIKÄSJAKAUNIS!!!!!

No niin, nyt kun sain tuon ulos sisältäni, voidaan taas keskustella vakavasti. Kuten eilen kerroin, sain luonnonkosmetiikkaa maahantuovalta Ekovistalta kokeiluun muun muassa Benecosin meikkejä. Tuotteiden joukossa oli muun muassa jo toisessa joululahjavinkkipostauksessa (klik) haaveilemani Rosé-sävyinen kiilto, joka oli juuri ja tasan niin ihana ja upea kuin olin ajatellutkin.

Kiillossa on pienenpientä shimmeriä.

Haluatko vaaleanpunaiseen taittavan nudekiillon pikkushimmerillä, joka tekee huulesi suudeltavan suloisiksi? Look no more, koska tässä se on! (toim.huom. Pissisvaaleita huulia Rosélla ei saa, mistä tulee vaan plussaa!)


IMO, it's perfect!

Jos nudekiillot (nudella siis tarkoitan kaikkia vaaleita beigestä vaaleanpunaiseen) jakaisi kahteen osaan karkeasti, voisivat ne olla jaoteltuna esimerkiksi niin, että ryhmä ykköseen kuuluisivat kiillot, jotka näyttävät tosi upeilta siinä putkilossaan, mutta ovatkin huulilla suht läpinäkyviä eivätkä tuo lookiin yhtään mitään uutta antaen huulten oman värin paistaa läpi. Ryhmä kakkoseen kuuluisivat sitten kiillot, jotka oikeasti peittävät huulten värin ja tuovat pinnalle kauniin, vaalean säihkeen. Arvaatte varmaan, että tämä Rosé-kiilto kuuluu kakkoseen? Harmi, etten tajunnut ottaa kuvia naturellihuulista, koska ne olivat aika tummat kuvauspäivänä.


Ah, parhaus tulee tämännäköisessä putkilossa :)

Asiasta kukkaruukkuun: olen tajunnut, että olen superonnekas. Kun muut valittelevat pimeitä ja huonoja kuvauspäiviä, niin mammalomalaisen on hyvä hymyillä. Terassinkaiteelle huulikiilto vaan ja eikun kuvaamaan keskellä päivää vaavin vetäessä sikeitä :) Mahtavuutta.


Smokey eyesit mukaan ja menoksi!

Jos nyt kuitenkin vielä palaisi tähän kiiltoon sen verran, että koostumus tässä on superpehmeä. Ei lainkaan juicytubesmaisen tahmainen, vaan todella pehmeä, miltei huulipunamainen. Minulla ei ole mitään tahmeitakaan kiiltoja vastaan, mutta tykkään tästä pehmeydestä kovin, kovin paljon.

Kiillon voi tilata esimerkiksi Ecodealin sivuilta: klik*, hinta on aivan uskomattoman maltillinen näin ihanasta kiillosta.

Kiilto on saatu blogin kautta Benecosia maahantuovalta Ekovistalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!