maanantai 30. tammikuuta 2012

Pinkkiä ja violettia

Uusien kynsien motivaationi oli halu käyttää perjantaina esittelemääni Lumene-kiiltoa. Halusin siihen mätsäävää pinkkiä kynsille, mutta jotain uuttakin piti keksiä. Pyörittelin ja pyörittelin, kunnes keksin tarttua lilaan Flormariin, koska samanväristä silmämeikkiä olin eniveis suunnitellut, kun olin lähdössä ulos. Lopulta käytin myös vähän koristelulakkaa eli koko trio näytti tältä:

Saffron Londonin Pink Doll -lakkaa vetäisin yhden kerroksen joka kynnelle, sen jälkeen vähän vinosti Flormarin U26-lakkaa (aika mediaseksikäs sävynimi, täytyy sanoa... Yeah, right..) ja sitten välisotkuja yritin häivyttää Janetin metallinvalkoisella koristelulakalla.


Lakkasin illalla ja kuvat ovat aamulta ja näköjään pienesti menneet ruttuunkin yön aikana, mutta ei sitä näin livenä huomaa, I hope. Tykkäsin näistä kynsistä ihan sikana. Toki jälki olisi tietenkin voinut olla superpaljon huolellisempaa, mutta en ole kynsitaiteilija. Harjoittelen tekemään muutakin kuin yksivärisiä lakkauksia kera glitterpäällysteiden, joten antakaa armoa :) Näin livenä nuo värit vaan sopivat toisinsa niin älyttömän hyvin ja oikein hehkuvat, että tulen hyvälle tuulelle, kun kynsiä katson. Ja sopisi varmaan rusketuksen kaveriksi aika muikeasti.


Saffron Londonia (klik*) ja Janetia (klik*) voi tilata Prettyltä.

Pink Doll on joskus saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!