maanantai 9. tammikuuta 2012

The nudelakka

Nyt on niin paljon asiaa, ettei mitään rajaa.

Kaikki kosmetiikkaa harrastavat tietävät varmaan tämän tunteen: etsit (passiivisesti tai aktiivisesti) viikkoja/kuukausia/jopa vuosia sitä jotain, täydellistä punaista huulipunaa, täydellistä sinistä hololakkaa tai sitä täydellistä hiuslakkaa. Sitten kuin ihmeen kaupalla törmäät siihen the tuotteeseen, joka kaikessa ihanuudessaan on juuri sitä, mitä haitkin. Siitä seuraava tunne on kuin astronautilla, joka on selvinnyt kuun kamaralle. Täydellinen rauha. I made it. Tein sen.


No, naisia kun ollaan, niin siitähän pitää sitten kehittää ongelma. Nyt kun minulla on tässä tämä ihanuus, niin eihän sitä voi käyttää! Koska sehän kuluu ja mitä jos ei sitä saa enää kaupoista? Tätä pitäisi ostaa jemmaan monta purkkia/tuubia/pulloa!

En enää muista, mitä blogia luin (ilmottaudu, jos tunnistat itsesi!) tässä hiljattain, mutta muistelemassani postauksessa tämä bloggaaja oli tilannut/ostanut kynsilakan, jonka toivoi kaikessa ihanuudessaan olevan se the nudelakka. Se täydellinen, jokaiseen tilanteeseen sopiva ihanuus. Uskoin tietäväni täsmälleen, mitä hän tarkoitti. Olen itsekin aina haaveillut juuri siitä täydellisen sävyisestä nudelakasta, joka peittää superhyvin, mutta on sävyltään juurikin sellainen tyylikäs joka-tilanteen-lakka. No, tämä bloggaaja ei ollut tyytyväinen oman lakkansa läpikuultavuuteen ja symppasin häntä täysin.Jokainen varmaan hakee nudelakalta vähän eri juttuja. Sehän voi olla vaaleanpunaiseen tai beigeen vivahtava (joillekin se voi olla esimerkiksi China Glazen Knotty, hyvät kuvat esmes täällä: klik, mutta itse haluan vähemmän shimmeriä the lakaltani) ja peittävyysastekin on varmaan jokaisen kriteereillä vähän eri. Nudelakka on mielestäni täydellisimmillään silloin, kun se saa kantajansa sormet näyttämään pidemmiltä ja ehkä hoikemmiltakin :) En ole itse aiemmin pohtinut ihan tarkalleen, mitä itse nudelakalta peittävyyden lisäksi vaatisin. Että olisiko se sitten hennosti vaaleanpunainen vai beige. Nyt tiedän. Vaaleanpunainen!Minulla nimittäin on hyppysissäni oma the nudelakkani (kyllä, tämä täytyy kursivoida joka kerta)! Tämä kolahti minuun ihan täysillä ja minuun iski samaan aikaan sekä rauha siitä, että etsintä on ohi, mutta myös paniikki siitä, että tätä täytyy nyt ostaa jemmoihin.

Kun sain Ekovistalta paketillisen testattavaa, odotin eniten Rosé-kiillon ja tämän Sharp Rosé -kynsilakan korkkaamista. Kun kiilto oli täydellinen (klik), en uskaltanut enää odottaa, että rakastun tähänkin. Mutta niin vain rakastuin. Ja let me tell you, tämä sopii tuon Rosé-kiillon kaveriksi kuin porkkana pupulle. Kummatkin ovat juuri perfect-nudeja kaikessa hennossa vaaleanpunaisuudessaan.

Atooppiset kädet, anyone? Apua, ei tuo luonnossa noin pahalta näytä!

Sharp Rosé on vähän vanhan roosan värinen. Todella tyylikäs lakka. Varma valinta niin työhaastatteluun kuin ensitreffeillekin, kun et halua tulevan pomosi tai poikaystäväsi tietävän vielä siinä vaiheessa sinun normaalisti käyttävän sitä sähkönsinistä hololakkaa pääkallo-Konadein kuvioituna. Sharp Rosé on täydellinen lakka vaikka Linnan juhliin. Tai häihin tai vaikka hautajaisiin. Se ei riitele asusi kanssa tai en ainakaan osaa kuvitella sellaista asua, joka saisi riidan tämän kanssa aikaan.


En ole asiantuntija siinä, miten ihonväri vaikuttaa kynsilakan sopivuuteen, mutta itse koen, että tämä sävy sopii ihooni. En kai muuten olisi näin in luuuuuv. Ja yleensä ruskeammat lakat aiheuttavat minussa inhonväristyksiä. Siis yleensä. Ainakin lämpimän ruskeat.


Tässä lakassa on jonkun verran shimmeriä, mitä en ollut huomannut, kun netistä olin tätä kuolaillut. Mutta shimmer on ujutettu mukaan sillä tavalla tyylikkäästi, että lopputulos on upea eikä shimmeri oikeastaan enää kynsillä näy, paitsi ihan jossain spessuvalaistuksessa. Levittyvyys ei ollut ihan paras, ainakaan ekalla kerroksella, mutta toka kerros pelasti tilanteen. Kuivumisaika oli kohtalainen ja kaksi kerrosta sai aikaan sopivaa peittävyyttä. Jossain valaistuksessa tosin tuntuu, että kolmas kerroskin olisi ihan jees.Mutta tuo sävy... ah. Olin suunnitellut tälle lakalle etukäteen koristeluja. Olin ajatellut pitkästä aikaa tarrautua Konadeihin ja tehdä vaikka mitä muutakin, mutta nyt en raaski. Haluan ainakin ensin ihastella näitä muutaman päivän. Etusormen kynnen tosin koristelin W7:n pinkillä cracklella (klik) ja Prettystä tilaamallani hopeisella Janetin koristelulakalla (klik), kun siihen tuli vähän osumaa. Pitää tosiaan vielä tota koristelulakan käyttöä harjoitella, kun saan sen aina levähtämään.

Sharp Rosé ei sisällä tolueenia, kampferia, ftalaatteja tai formaldehydiä, niin kuin eivät muutkaan Benecosin lakat. Löydät lakan esmes Hyvinvoinnin Tavaratalosta: klik*.

Mikä on teidän oma the nudelakkanne ja onko se vaaleanpunaiseen vai beigeen vivahtava vai jotain ihan muuta?


Sharp Rose ja pinkki crackle ovat blogin kautta luokseni saapuneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!