keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tehokkaasti ravitseva käsivoide

Pitkitin tätä postausta pitkään, koska halusin olla satavarma ennen kuin hehkutan tätä seuraavaa tuotetta. Yleensä käsivoiteita testatessani käy seuraavasti: ensimmäisen kerran jälkeen kädet tuntuvat miljoona kertaa paremmilta kuin ennen voidetta ja intoa puhkuen hehkutan uutta löytöä. Muutaman päivän lisäkäyttö kuitenkin yleensä paljastaa karun totuuden. Ei se nyt niin hyvä ollutkaan. Eikä sitä samaa parannusta käsien iholle tapahdukaan. Se on omituista enkä osaa sitä selittää. Kai se sitten on vain jotain ensiapua, josta ei kuitenkaan riitä jatkuvaan hoitoon, koska käsieni iho on niin vaativa.


En siis puhkunut intoa, kun tämä Yves Rocherin Tehokkaasti ravitseva käsivoide (klik*) pehmensi käsiäni ihan uskomattoman paljon parin ekan käyttökerran jälkeen. En intoillut vielä seuraavanakaan päivänä. Kun vielä kolmantenakin päivänä kädet osoittivat yhä vain pehmenemisen merkkejä ja osa atooppisesta punoituksesta katosi, aloin jo pikkuhiljaa uskoa ihmeeseen. En siltikään vielä hiiskunut blogiin mitään. Seurailin ja tutkailin vielä joitakin päiviä ennen kuin vakuutuin asiasta. Olen löytänyt helmen.

En oikeasti pysty kuvailemaan tätä tunnetta. Käteni ovat todella kuivat, todella atooppiset, todella ärsyttävät. Perusmarkettivoiteista harvoin on mihinkään, jos käteni ovat siinä kuivuusvaiheessa, missä ihoa kutittaa, ärsyttää ja punoittaa. Ne peruskäsilaukkuvoiteet voi silloin unohtaa. "Imeytyy nopeasti" on silloin lupauksista turhin ja selvä merkki siitä, että se käsivoide ei ainakaan toimi.


Tämä Rocherin voide tipahti virtuaaliostoskoriin puolivahingossa. Olin leikitellyt asialla, että tilaan muun tilauksen ohessa jonkun voiteen käsille, vaikka oletinkin ostoksen olevan turha. Puolen minuutin harkinnan jälkeen päädyin tähän tapaukseen, perusteluja en enää muista. Voisin luetella aika monta käsivoidetta, joita minulla lojuu käyttämättömänä ympäri taloa, koska niistä ei juuri apua ole ollut. Ehkä joskus luettelenkin :)

Tämä Yvesin tapaus on todella täyteläistä ja vaikka se imeytyykin suhteellisen nopeasti, se EI jätä sitä inhottavaa kalvoa, josta tiedän, ettei käsivoide sovi minulle. Kädet jäävät pehmeiksi ja tunne on uskomaton. Oikeasti. Sitä ei voi ymmärtää, jos ei omaa atooppista ihoa. Tai no voi. Nyt liioittelen. Mutta käsien kuivuus ja punoitus on ollut ongelmani jo ala-asteelta lähtien. Alkuun oikean käden ongelma levisi sittemmin myös vasempaan käteen. Se vaikuttaa kynsinauhojen ja kynsien kuntoon. Se on oikea pain in the ass.

En väitä, että tämä voide parantaa atooppisen ihottuman. En todellakaan. Eikä tämä varmaankaan ole the voide. Mutta tämä on paras kokeilemistani käsivoiteista pitkään, pitkään aikaa ja jo se riittää innostamaan minut ylistyslauluihin. Tämä rauhoittaa kutiavaa ihoa ja pehmentää tosiaan mielettömästi. Vaikutus on myös pitkäkestoinen. Ehkä minulle ei riitä "kosteuttavat" käsivoiteet. Tarvitsen ravintoakin :) Mutta siis en taaskaan jaksanut ottaa selvää INCIstä, joten en tiedä, miten tämä poikkeaa kosteuttavista voiteista. Pääasia, että tuote toimii. Tuoksu muuten oli supermieto, hädin tuskin huomasin sitä.

Postaus oli ehkä sekava, mutta se nyt ei ole mitään uutta. Ja nyt himoitsen Yvesiltä seuraavaa: Korjaava käsivoide yöksi (klik*). Selvästi himon kohteena tästä lähtien kaikki käsivoiteet, jotka eivät jo nimessään lupaa kosteuttaa.

Niin, ja koska hyvät asiat eivät koskaan tule yksin, niin olenpas saanut kätösiini toisenkin ei-peruskäsilaukkuvoiteen, mutta siitä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!