keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Fatigue Fighter


Sain joskus Yvesin tilauksen yhteydessä tilaajalahjaksi Cure Solutions Fatigue Fighter -voiteen. Tämä on aamuin illoin käytettäväksi tarkoitettu ja niin minä sitä sitten käytinkin.

Noin ylipäätään 24 h -voiteissa käy usein niin, että joko koostumus on liian kevyt yökäyttöön tai liian paksu päiväkäyttöön. Tämä Yvesin voide oli juuri niillä hippusilla, että kuuluisi tuohon jälkimmäiseen kategoriaan. Monen iholla varmasti kuuluisi ihan heittämällä sinne. Minun ihoni on sellainen sekapläjäys, että kuivuu kyllä, mutta useimmiten rasvoittuu. Siitä huolimatta sain meikin levitettyä vaivatta tämän päälle eikä iho ollut sen rasvaisempi kuin muutenkaan. Toki vaatii puuterointia, sitä en kiellä :)

Voide on superhypertäyteläistä ja paksua ja olisi riittänyt varmaan iäisyyden, jos olisin käyttänyt kerralla vain tarvittavan kärpäsenkakan kokoisen nokareen. Innostuin kuitenkin aina vähän liikaa ja länttäsin tätä kasvoille sellaisen määrän, että sitä piti kyllä hieroa naamaansa aika kauan. Ja kaulalle ja dekolteelle myös. Yökäyttöön tämä olikin täydellinen täyteläisyytensä ansiosta. Jos joskus innostun ihan tilaamaan tämän, niin ehkä käytän silloin vain yötä vasten. Nyt kuitenkin halusin testata tämän antiväsymysefektin, jota voide lupaili viiniköynnöksen polyfenoleillaan 24 h -käytössä. Enpä nyt juuri moista efektiä huomannut, mutta tykästyin tähän kyllä aika tavalla.

Voiteen tuoksua en osaa kuvailla. Vähän outo ja suht voimakas, mutta ihan miellyttävä.

"Elinvoimaa antava ihonhoito 24h - väsymyksen merkkejä vastaan on voide, joka sisältää punaisesta viiniköynnöksestä saatuja polyfenoleja. Jo kuukaudessa voide hälventää ikääntymisen merkkejä, ravitsee ihoa ja silottaa ryppyjä ja juonteita." Teksti Yvesin sivuilta.


Kuukauden päivät tätä varmaan käytinkin. En edelleenkään koe, että ihossani olisi vielä juonteita tai ryppyjä, joden silottamista olisin voinut seurailla, mutta en yhtään epäile, etteikö tämä ainakin ravinnut ihoani. Myöskään mitään kuivuusongelmia ei ollut, vaan iho oli kyllä voimissaan koko kokeilun ajan. Todella pehmeän tuntuinen.

Tämä oli muuten aika hullunhyvä tilaajalahja, koska tuotteen normihinta on 41 e! Nyt sen saa puoleen hintaan: klik*. Huom. koodilla 1201PUR saa herkille silmille tarkoitetun Hellävaraisen silmämeikinpoistoaineen (minikoko) tilaajalahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!