tiistai 24. tammikuuta 2012

Kasa loppuneita

Tässä taas yhdessä rytäkässä muutama loppunut tuote, joista ei yksinään saa postausta aikaiseksi.

Kuva arkistoista. Käsivoide ei nyt liity juttuun millään tavalla :)


Avonin Planet Spa -sarjan Japanese Sake and Rice -vartalonkuorinta oli joulunaikaan aivan mahdottoman hyvä juttu. Tuoksui jouluisalta tai sitten korvapuustilta, en ollut ihan varma :) Kuori todella hyvin ja tästä törpöstä sai tavaraa ulos rikkomatta sitä, toisin kuin vastaavasta African Shea Butter -kuorintatörpöstä aikanaa, joka se oli aivan mahtavaa tavaraa sekin muuten.


The Body Shopin Rainforest-sarjan Moisture-hiusnaamio. Perushyvä naamio, en osaa sanoa muuta.


Paul Mitchellin Super Strong Liquid Treatment koki vihdoin loppunsa. Olen tästä höpötellyt enemmän täällä: klik. Ihan ykköslemppari suihkutettavien hoitoaineiden joukosta. Ei latista tukkaa, mutta pehmentää kovasti. Tukasta tulee hiplattava. Paras hetki suihkuttaa tätä hiuksiin on silloin, kun hiukset ovat hieman kuivuneet suihkun jäljiltä, mutta ovat vielä aavistuksen kosteat. Suihke leviää laajalti ja tämä on superriittoisaa, mistä varmaan kertoo sekin, että olen tämän ottanut tosiaan käyttöön maaliskuussa 2010, vaikka en tietenkään nyt ihan jatkuvalla syötöllä tätä ole käyttänyt. Minulla taitaa olla tätä jo toinen purkki jemmassa, mutta ehkä pitäisi testata jotain muuta välillä, kun tämä on niin riittoisaa, että kestää vuosia :) (Sokoksen verkkokaupassa aika karmea hinta, ehkä sen saa ulkomailta halvemmalla: klik*.)


Vichyn Purete Thermale -kuorintavoide oli kiva tuttavuus. Paksuhkoa, voidemaista koostumukseltaan, mutta seassa tarpeeksi kuorivia rakeita. Luulen, että sopii herkemmällekin iholle tuon supervoidemaisen koostumuksen takia, joka pehmentää kivasti jojobaöljyä sisältävien rakeiden tuntua iholla. (Löytyy Apteekkituotteet.fi-sivustolta:  klik*.)


Dermosilin Vadelmanaamio on vaaleanpunainen savinaamio! Ihanan tyttömäistä :) Ihan perusnaamio, ei huono, mutta en huomannut ihossa muutoksia suuntaan jos toiseenkaan. Mutta väristä plussaa :) Kuivui aika nopeasti ja lähti suht helposti pois.


Lopuksi vielä Weledan Granaattiomena-seerumi, joka on tarkoitettu yli neljäkymppisille, muistaakseni. En tästäkään huomannut mitään kummempia, mutta yksi hauska juttu tähän liittyi. Kun tätä levitti kasvoille, iho tuntui superkostealta ja tämän tunsi iholla. Mutta itse asiassa kun kokeili sormin kasvoja, havaitsi, että tuote olikin imeytynyt, mutta se edelleen vaan tuntui iholla. Se oli siis hyvä juttu. Tuntui kosteuttavalta pitkään. Ymmärsikö kukaan tuosta selityksestä mitään? Aika riittoisaa oli myös tämä. (Lisäinformazuunia ja tilausmahdollisuus esim. Hyvinvoinnin Tavaratalosta: klik*.)

Jos joku ihmettelee, miksi rajaan aina kuvat noin tiukkaan, niin johtuu siitä, että kuviin tulee aina päivämäärä mukaan. Tämä siksi, että kuvaan vauvaa paljon ja haluan muistaa, milloin kuvat on otettu. En jaksa jatkuvasti olla muuttamassa asetuksia, joten rajaan päivämäärän aina pois ja vähän muutakin. Eipä nuo taustat muutenkaan kovin eroottisia ole, joten eipä kai niistä niin väliksikään. JA kuvat latautuvat nopeampaan, mitä enemmän rajaa pois. Jos kukaan ei ihmetellyt, niin tässäpä teille tuli infopläjäys ihan ilmaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Toi Body Shopin Rainforest sarja tuoksuu niin ihanalta ettei mitään rajaa. Toi hiusnaamio on kiva, mutta perus hoitoaineella ei tee yhtään mitään.

    VastaaPoista
  2. Mariia: Okei, en siis sitä kokeile :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!