tiistai 17. tammikuuta 2012

Benecos: Urban Grey + vilaus The Nudelakkaa


Nyt täytyy pohjustuksena kertoa, että kiillotin kynnet Prettystä tilaamallani kiillotusblokilla (josta kerroin tässä postauksessa), joten sillä voi olla vaikutusta seuraavaan hehkutukseen. Muistutuksena tämä postaus (klik), jossa käsittelin toista Benecos-lakkaa. Siinä mainitsin, ettei levitys ollut kaikkein sutjakoimpia, mutta tämä toinen Benecos levittyikin kuin unelma. Piti siis tosiaan testata se Sharp Rosé näillä uusilla, kiiltävillä kynsillä, mutta siitä lisää tuolla alempana :)


Kyseessä sävy Urban Grey, joka nimestään ja joistakin näistä kuvista huolimatta on mielestäni harmaanruskea, ei siis puhdas harmaa, vaan oikeastaan lämmin harmaanruskea.


Ensinnäkin check out the shine! Aivan uskomaton kiilto ja kynnellä ei todellakaan ole muuta kuin Yvesin vahvistava aluslakka ja sitten Urban Grey. Lakka levittyi aivan älyttömän hyvin, ei sotannut yhtään ja kuivuikin nopeaan. Peittävyyttä tuli kahdella kerroksella. Olisi toki ollut mielenkiintoista tietää, miten vanhat, epäsiistit, röpelöiset kynteni tähän olisivat reagoineet, mutta en halua! Tykkään kiiltokynsistäni :) Urbaani Harmaa on muuten koostumukseltaan peruscreme ilman mitään extrahössötyksiä, ihan btw.


Benecosin lakkoja voi tilata esimerkiksi Ecodealista, jossa lakan hinta vain 5,90 e: klik*.


Tykkään! Ja vaikuttaa myös kivalta pohjalta koristeluille.

Pitäisi myös vertailla, kuinka paljon eroaa Snowcrystalin mutalakasta, josta on ollut juttua täällä: klik. Eiköhän tuo Snowcrystal ole reippaasti ruskeampi kuitenkin.

No, mutta piti siis testata se maailman ihanin nudelakka, Benecosin Sharp Rosé, vielä yhdelle kynnelle. (Ja tulos olikin samaa sarjaa kuin yllä linkatussa Snowcrystal-postauksessa...)
Ja kyllä vaan! Nyt tämäkin levittyi kuin unelma ja kuivumisaika lyheni! Jopa peittävyys oli parempi. Ja väri on nyt vaaleanpunaisempi kuin aiemmin ja shimmer näkyy selkeämmin. Uskomatonta. Kuinkahan moneen postaukseen pitää nyt mennä editoimaan, että ei kun joo, kyse olikin kynsistäni eikä lakasta. Tämän siis saa kiillotusblokki aikaan. Pohtikaapa tätä: voisiko joku huonoksi luulemanne lakka olla parempi, jos vähän siistitte kynsiä kiillotusviilalla? (Huom. Sharp Rosé ei alkuunkaan ollut huono, mutta oli nyt kuitenkin vielä parempi.) Toki otetaan huomioon, että minun kynteni varmaan olivat keskivertokosmetiikkabloggaajaa huonommassa kunnossa.


Kynnet sopivat sattumalta hauskasti päällä olleeseen paitaan, joka on Hennesistä ja mallia teltta. Käytännöllinen sekä raskaana ollessa että sen jälkeen.


Ja sitten syy, miksi lakat lähti vaihtoon ennen kuin ehdin harkita jotain oikeita koristeluita. Minulle iski hirveä hinku kokeilla pinkkiä Konadia tuohon nimettömään ja kokeilinpa sitten perhosta. Näettekö te siinä mitään? Siis niin hailakkaa jälkeä tuli, että suutuin ja iskin metallinmustanruskealla (?) Konadilla tuohon ruskean päälle vertailun vuoksi toisen kuvion (mitä tuo esittää?), joka näkyi huippuhyvin. Että oliko se pinkki Konad nyt viimeiset päivänsä nähnyt vai oliko tämä huono leimaus sattumaa vai eikö pinkki näy noin vaalean lakan päällä, vaimitähäh??? Kyllästyin sitten koko juttuun ja lakat vaan veks. Mutta ehtivät nämä olla kynsissäni monta päivää ja onneksi tämä juttu on ollut ajastuksessa, niin olen ehtinyt tuolla muokkailemaan tätä moneen otteeseen. Postaus vaan pitenee koko ajan :)

Benecosin lakat saatu blogin kautta Ekovistalta.

1 kommentti:

  1. Kiitos esittelystä, uskallan nyt tilata tuon Sharp Rosen! :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!