lauantai 21. tammikuuta 2012

Viisi unelmaa

Sain Simple Life -blogin Heidiltä haasteen, joka onkin jo monessa blogissa kiertänyt. Elikäs ideana olisi kertoa viisi unelmahankintaa, jos raha ei olisi este. Muokkasin tätä nyt enempi oman blogin tarpeisiin sopivaksi eli, mitä kosmetiikkaan sun muuhun vastaavaan liittyvää ostaisin nythetipaikalla, jos pankkitilillä olisi muutakin kuin senttejä.

Jonkun valoimpulsseilla toimivan ihokarvanpoistolaitteen hankkisin silmiä räpäyttämättä. Esimerkiksi kelpaa hyvin tämä Remingtonin 400 euron arvoinen IPL 5000 i-Light -masiina (kuva Sokokselta, klik*).Vähän vaatimattomampaa toivetta edustaa joku laite, millä voisi suoristamisen lisäksi kihartaa tukkaa. Se olisi myös aika jepajee. Minulla on kyllä suoristusrauta, mutta en osaa sillä kihartaa hiuksia. Tämäkin löytyi Sokoksen Remington-valikoimista eli S6500 Sleek & Curl -muotoilija (klik*).
Joku 88 värin Coastal Scents -paletti pitäisi kyllä saada. Esimerkiksi Metal Mania tai kuvan Mirage-paletti (kuva Prettystä, klik*).
Ottaisin taas rakennekynnet, jos olisi varaa ylläpitää niitä. CityDealissa olisi vielä hetken aikaa rakennekynsitarjous (Helsingissä), ihan btw. Klik*.  (Kuva samalta sivulta.)
Ja ripsienpidennyksetkin voisin ottaa, jos rahaa niiden ylläpitoon liikenisi. Mutta voinen kertoa, ettei äitiyslomalainen rahoilla mässäile. Kuva on arkistokuva vuodelta nakki ja keppi ja sen olisi tarkoitus ilmentää sitä, että pidennyksiä tarvittaisiin. Silloin olisi toki hankala testailla ripsivärejä, kun kaikki näyttäisivät hyvältä, mutta toisaalta en pysty testaamaan niitä nytkään, kun kaikki näyttävät karmeilta, kun ripset eivät taivu. Mutta odotellaan, että RevitaLash alkaa vaikuttamaan :)

Jos joku jäi pohtimaan, mitä hankkisin, jos tilillä olisi oikeasti miljoonia eikä tarvitsisi ajatella kosmetiikkaa, niin hankkisin jotkut merkkikorkokengät (Manolot tai Louboutinit ehkä?), talveksi UGGit (ettei tarvitsisi feikkejä ostaa joka talvi), merkkilaukun (vaikka YSL), miljoonatalon Westendistä (voisi se olla muualtakin) sekä järjestelmäkameran (ja se olisi kyllä blogia varten). Aika vaatimatonta kuitenkin.... :) Noita merkkituotteita en haalisi sen merkin takia, vaan laadun. Kaikki kahdenkympin rimpulakengät ja -laukut tuppaavat nimittäin menemään rikki aika herkästi. Tai hei, haluaisin kyllä myös jonkun ihanan kellon, vaikkapa Guessilta... Äh, tämä on liian vaikea!!

Tarkoitus on jakaa haaste viidelle eteenpäin ja jaankin haasteiloa Mansikalle, .Nekulle, HeidiB:lle, Serafialle sekä Pumpulipupulle.

2 kommenttia:

  1. Oi että miten ihana haaste, kiitos muru! Unelmia tarvitaan! Mä olen kyllä niin materialisti muutenkin ja rakastan hyvää laatua, että tää ei tuota mulle mitään vaikeuksia. :)

    VastaaPoista
  2. Pumpulipupu: Ollos hyvä vaan :)Joo, helppoa on keksiä, mitä kaikkea haluaisi, mutta miten rajata ne asiat vain viiteen :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!