torstai 5. tammikuuta 2012

Metsänvihreä rajaus

Tiedättekö mitä? Olen nyt ihan jumissa itseni kanssa, koska postauksia ei ole ajastettu ennakkoon lainkaan. Siksi tulee näitä vähän lyhyempiä juttuja, kun en voi viikon mittaan käydä aina lisäilemässä, mitä mieleen juolahtaa. Minulla on sellainen paha tapa, että postausta kirjoittaessani mielestä pyyhkiytyy kaikki, mitä pitikään sanoa ja sitten joko muistan tai en käydä lisäilemässä niitä ennen kuin postaus ilmestyy. Reaaliaikaisuuden huomaakin siitä, että juttu on täynnä edittejä :)


No joo. Mutta voisin taas esitellä yhden Benecos-kaverin, jota olen tässä viime päivinä ahkeraan testaillut. Nimittäin tällaisen metallisen metsänvihreän silmänrajauskynän. Tässä ei lue sävynimeä, joten leikin vähän Neiti Etsivää. Päädyin siihen, että tämän on oltava Oliv (klik*). Se kuulostaakin sävynimenä siltä, että that's the one. Vihreä tämä ei ainakaan ole, koska Uuden Mustan Noora (klik) teki sillä rajaukset ja ne ovat ihan rehellisen kirkkaanvihreät.


Mutta sitten itse asiaan. Koostumukseltaan tämä kynä on ihanan pehmeä, vihaan kovia rajauskyniä, varsinkin kajaltarjoituksessa, jossa tätä myös voi käyttää. Pehmeissä kynissä vain on joskus se huono puoli, että ne leviävät sitten luomella helpommin. Tässä sitä ongelmaa ei onneksi ollut, vaan kynä vaikuttaa pitkäkestoiselta.
Tätä suositellaan käytettäväksi myös luomivärin alla niin, että koko luomi pohjustetaan ensin kynällä. Tämä lisää sitten luomivärinkin kestoa. Kokeilinkin tätä teoriaa Benecosin ruskean luomivärin kanssa ja hyvin sujui. En laittanut mitään muuta pohjustusta ja normisti superhelposti rasvoittuvat luomet eivät tällä kertaa keränneetkään värejä luomivakoon. Näyttikin hyvältä. Lopulta hieroin silmiäni ja homma kaatui siihen, mutta saletisti pohjustuksen kanssa olisivat kestäneet vieläkin pidempään. Useammasta tunnista tässäkin nyt puhuttiin.Kokeilin kynää myös kajalina ja se tarttuikin ihan hyvin. Lopputulos oli kyllä tehokas, intensiivinen katse, mutta ei niin kova kuin mustan kajalin kanssa. Ja ihme kyllä, pysyi sisäluomella hurjan pitkään.

Hinkkasin vähän eikä juuri väriä lähtenyt. Jee.

Tämä väri, metallinhohtoinen oliivin-/metsänvihreä on mielestäni todella kaunis. Aika lailla silmieni värinen (hahaa, tarkoitus ei ollut kehua silmieni väriä!), joten siinä mielessä passeli väri itselleni. Ehdotonta plussaa Benecosin kynät saavat myös hinnastaan, joka oli vain vähän reilut neljä euroa jokaisessa nettikaupassa, mistä asian tsekkasin. Ja se ei ole paljon.

Hei, kertokaa nyt joku, toimivatko nuo hampaidenvalkaisukynät oikeasti? Nyt saisi vaihteeksi Kimppadiilistä* tuollaisen kynän hintaan 29 e, kun normihinta on 109 e... (Valitse ylhäältä Koko Suomi) Lisäksi tuolta löytyisi 50 euron lahjakortti merkkilaukkukauppa Designisto.fihin 20 eurolla ynnä muuta kivaa. 

Kynä on saatu blogin kautta testiin.

2 kommenttia:

  1. Jos hampaiden valkaisu kiinnostaa, niin suosittelisin Crest Whitestripesejä, olen itse kokenut ne tosi hyväksi ja tehokkaiksi :) Tilasin itse http://www.isosmile.com/, ei tullut edes kalliiksi!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!