maanantai 16. tammikuuta 2012

Inglot 544 AMC Lip Gloss


Siis onko oikeasti niin, etten ole blogissani puhunut mitään Inglotin ihanasta hologrammikiillosta? Tämä on meinaan ollut minulla iäisyyden enkä löytänyt blogista juttua tästä. I must be mad. Tai no ei tämä sinänsä niiiiin ihmellinen ole, mutta putkilossaan aika upea. Shiftailee pinkistä oranssiin lähinnä ja itse tosiaan kuvailisin tätä hologrammiseksi. Täällä (klik) pohdittiin, onko hologrammi vai duo-chrome. En tunne termejä niin syvällisesti, että voisin tuohon kysymykseen vastata.  Kyseessä siis AMC-kiilto sävyssä 544.


Olen todella pahoillani. Tämä kollaasi on vähän creepy, mutta olen niin rakastunut Picasaan. Joissain huulikuvissa on hiukset tarrautunut kiiltoon kiinni, sorry about that too. Huulilla tämä kiilto on lähinnä pinkki, jossain valossa saattaa oranssi vähän välkähtää, mutta basically pink. Kiiltoa on runsaasti, ei lainkaan tahmeaa kiiltoa vaan lähinnä sellaista tosi sulavaa. En osaa selittää. Liukui vain huulille. Hintaa kiillolla on 16 e, en pystynyt linkkaamaan Inglotin nettikauppaan, kun se kaatoi koko netin. Damn it.

ps. Anonyymin kommentoijan innoittama nudekiiltopostaus on tekeillä. En kyllä siihenkään saa yhtään sen siistimpiä huulimeikkikuvia :D Jos ei ole hiukset huulilla, niin sitten on kiillot ympäri suupieliä... Ei ole helppoa, ei.

4 kommenttia:

 1. Wautsi, onpas kirkas toi väri huulilla! Ehkä jopa niin kirkas ettei mulla toimis... Vaaleille kaunottarille varmasit oikein messevä :)

  VastaaPoista
 2. Kara0Kara: Joo, on TOSI kirkas. En tiedä, onko loppupeleissä mullekin liian kirkas. kyllä varmasti bruneteillekin toimii, kun silloin omat värit on jo valmiiksi tummemmat!

  VastaaPoista
 3. ! Järkyttävän mahtava huulikiilto! Kiitos, menee ostoslistalle ;)

  VastaaPoista
 4. Mirka: No, olepa hyvä vaan :) On se kyllä ihana kiilto!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!