torstai 19. tammikuuta 2012

Coastal Scents Go Palette Paris

Prettyn lahjakortilla tilattu Coastal Scentsin ihan 12 värin Go Palette sävyssä Paris on iiiiiiihana. Ihan tiedoksenne.

Pigmenttiä on paljon. Värit ovat ihania. Osa on vähän turhan paljon toistensa kaltaisia ja tummuusaste on paljolti sama, että kovin moniulotteisia meikkejä tällä ei ehkä voi tehdä. Itse tosin teenkin kiireessä usein yhden sävyn meikkejä ja sellaisiin nämä tummahkot sävyt ovat hyviä. Oikeastaan yhtään mattasävyä tässä ei ole, kaikissa on edes pienen himpun verran jotain extraa, metallisuutta, shimmeriä tai muuta pientä hohdetta. Sehän on minun mieleeni, koska mattasävyt ovat mielestäni väreistä tylsimpiä :)


Ylärivin lemppari on viimeinen eli metallisenpunainen (burgundi?), joka on aivan mahtava sävy. Pikkuisen ehkä nyt kuva valehtelee tai sitten jo swatchi valmiiksi (lue vähän alemmas). Saa noista enemmän väriä irti oikeasti, tuossa ensimmäisessä swatchikuvassa näyttäisi olevan todenmukaisemmat valaistukset :)


Metallinhohtoisessa keskirivissä on eniten pigmenttiä, ihan joka sävyssä. Eka (tumma harmaa) ja vika sävy on tosi tummia ja ne kyllä käyvät varjostukseen jättebra. Toka väri on harmaa, jos ei sitä tuosta kuvasta huomaa.  Kolmas väri on luomilla tosi tumma, mattaisempi kuin nuo muut, mutta ei kuitenkaan ihan matta. Vika sävy on tosi jännä ruskeanpunaisen outo sekoitus, jota sitäkään ei tuosta kuvasta tajua. Vähän kuin Avonin Wicked-lakka (klik), mutta luomivärinä. Hyvä pari tuolle ylärivin burgundille.


Tummansinistä, turkoosia, lilaa ja kuparia. Paletin väriläiskä on tuo kirkas turkoosi, joka sekin on mattaisimmasta päästä.

Swatchini eivät taida olla kovin luotettavia, koska tein ne tällä siveltimellä:


Sen takia myös näyttävät varisseen noin paljon. Tuskin olisi käynyt niin vaahtopäisellä applikaattorilla. Käykää siis kurkkimassa upeammat swatchit täältä: klik!

Tein nopsaan meikin perjantain Sello-käyntiä varten. Tätä tehdessä huomasin yhden vian, joka itse asiassa tuli esille muissakin blogeissa, jossa tätä palettia on kokeiltu eli korostusvärin puute. Ei ole mitään, mitä voisi laittaa kulmaluulle tai silmän sisänurkkaan. Siksi näissä nuo sisänurkat näyttävät kovin sotkuisilta, kun söhräsin sinne jotain tummaa väriä paletista. Mutta iso ongelma tuo ei sinänsä ole. Ei se nyt paljoa vaadi, jos tämän paletin lisäksi kantaa jotain vaaleaa väriä mukanaan.


Tämä meikki oli tehty kuvaan merkityillä sävyillä:


Olivat tosi paljon toistensa kaltaiset, joten suurta sävyeroa ei ollut. Alakulman väri on hieman kuparisempi kuin tuo ylärivin väri.


Sitten ylärivin metsänvihreällä tehty yhden sävyn pikameikki. Hohtaa kivasti.


Vähän eri valaistuksissa otetut kuvat.


Toinen, vähän överi"häivytetty", yhden sävyn pikameikki. Tosiaan ehkä olisi nimenomaan kaivannut toisenlaista häivytystä, jos ekaa kuvaa katsoo, mutta kuten kahdesta muusta kuvasta huomaa, niin luomi on niin raskas, ettei sieltä juuri mitään sitten kuitenkaan näy.  Tehty keskirivin tuollaisella lilahtavanruskealla semimatalla värillä.

Minulla on kyllä paha tapa tehdä nopea, aika epämääräisesti tehty yhden sävyn meikki arkena. Tekosyyni huolimattomaan pikameikkiin on se, että piiloudun silmälasien taakse. Elän illuusiossa, että niiden takana meikin ei tarvitse olla ihan tiptop.

Käytin Estée Lauderin pohjustusainetta ja kaikki meikit pysyivät tiptopkunnossa iltaan asti. Aivan mahtavaa.
Muistutan vielä, että odottelen RevitaLashin vaikutuksen alkavan enkä sitä ennen edes jaksa kokeilla ripsien taivutusta, kun eivät ne kummiskaan taivu. Ripsissä FLE.

Kokeilin myös yhtä meikkiä, missä oli käytetty tuon paletin omaa lemppariani eli oikean yläkulman metallipunaista tahi -burgundia, whatever, mutta kuvat eivät oikein onnistuneet vaan silmät näyttivät lähinnä krapulaisilta, mikä on tuollaisen sävyn vaarakin. Livenä tosin näytti ihan kivalta. Toisella kertaa sitten.

Täältä löytyy swatchit kaikista Go-paleteista: klik. Mikä on lempparinne?

Go-paletteja voi siis tilata esim. Prettystä: klik*.

Minulle tuli pieni himo näihin kätevän kompakteihin paletteihin. Tilasin tämän paletin alunperin ihan vain blogin tarkoitusperiä ajatellen, siis että minullakin olisi joku kosketuspohja Coastal Scentsin luomareihin, mutta olen nyt ihan myyty ja tämä paletti jää ihan satavarmasti ihan jatkuvaan käyttöön.

edit. Ai niin, koklailin noita värejä myös kostealla siveltimellä ja toimi! Tuli vielä entistäkin intensiivisempää lopputulosta...

5 kommenttia:

 1. Haastoin sut unelmoimaan. Haaste löytyy blogistani. :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin teen arkena usein yhden sävyn silmämeikkejä. Yleensä en unenpöppörössä jaksa alkaa miettimään että mikäköhän sopis tän ja tän sävyn kanssa, ja suhraan sitten vaan sitä yhtä... :)

  VastaaPoista
 3. HL: Kiitti!!

  Kara0kara: Jes, heti tuli parempi mieli :)

  VastaaPoista
 4. Aaah, mun himo saada lisää näitä paletteja vaan kasvaa :D Ei sillä, luomivärejä kyllä riittää jo entuudestaankin... Mitenhän sitä malttais heittää jotain pois, mutta kun eihän luomivärit silleen mee pilalle...

  VastaaPoista
 5. asetonihuuruja: Joo, kyllähän ne säilyy, vaikkei niitä käytä. Uutta vaan kehiin :) Mä en kyllä ole mitään muuta palettia enää käyttänytkään, kun tota Parisia sen jälkeen, kun sen sain. Se on vaan perfecto <3 Ihanaa, että noin pieneen tilaan mahtuu niin monta kivaa väriä ja toi pigmenttien määrä vaan on jotain niin täydellistä, ettei mitään rajaa... :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!