keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Pink Honey

Jos nyt sitten jatkaisi sitä Benecos-saaliin purkamista :) Sain siis tosiaan merkkiä maahantuovalta Ekovistalta paketillisen testattavaa, joista osan olen jo esitellytkin.

Pinkkiä hunajaa?

Nyt olisi vuorossa aika hyvänsävyinen nudepuna. Nudepunat noin ylipäätään tuppaavat olemaan itselleni yleensä liian oransseja, mutta nyt taisi löytyä yksi hyvä, joka ainakin tiettyjen vaatteiden ja meikkien kanssa toimii kuin unelma.

Eikä sitten muuten kuivata huulia!

Pink Honey -sävyinen Benecos-puna on sekin vähän niillä rajoilla, mutta onnistuu juuri ja juuri pysyttelemään omaan ihonväriini sopivalla sävyskaalalla. Tykkään ihan mahdottomasti. Todella helppo sävy käyttää. Lisäksi puna on kosteuttavan ja miellyttävän tuntuinen huulilla. Lopputulos on enemmän kiiltävä kuin kuiva, I like it.


Kaiken kaikkiaan aika superlöytö! Ecodealin sivuilla tämä kustantaa 7,20 e: klik*.

Puna on saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Mitkä nudepunat ovat oransseja? Minulla kun on päinvastainen ongelma, eli nudepunat näyttävät liian pinkeiltä. :)

  Mutta näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kävin äkkiseltään huulipuniani läpi ja löysin muutaman nudepunan.

  Revlonin Blush-sävy on ainakin selvästi liian oranssi mulle, Oriflamen Amazing Peach on aika vaalea ja ehkä aavistuksen oranssiin päin, mutta ei pahasti. Mutta tosiaan niin vaalea, että melkeen oranssi Tuksu, jos liikaa kerrostaa :) L'Oréal Paris'n Made for me Naturals -sarjan blondisävy Nude ei ollutkaan niin pahasti oranssi kuin muistin, mutta ei se pinkkiinkään päin mene, että sitä kannattaa kokeilla kaupassa. Se oli näistä kivoin nude ja sitten tosiaan tuo Benecosin Pink Honey, joka ei sekään nimestään huolimatta mielestäni pinkkiin päin kovasti mene, itselläni ainakaan.

  Voisin tietty yrittää jotain postaustakin väkertää aiheesta :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!