keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Members.com

Voipi olla, että tämä ei liity meikki- kautta kosmetiikka- kautta kauneusblogiin millään lailla, mutta pakko hehkuttaa muutaman muun bloggaajan tavoin Members.comia. Se on käsittääkseni vähän "jämä"-Nelly-kamaa huimilla alennuksilla myyvä nettikauppa, mutta tuotteet eivät todellakaan ole mitään jämäkamaa. Vaatteita ja asusteita löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin ja tarjoukset ja tarjouksessa olevat merkit vaihtuvat jatkuvasti eli siellä kannattaa käydä kyttäämässä aina välillä uusia juttuja.

Se oli vissiin tämä. Kuva Nellyn sivuilta.

Esimerkiksi postissa minua odottaa (edelleen muutaman muun bloggaajan vanavedessä kulkien) Jeane Blushin toppatakki, jonka sain kolmeenkymppiin, kun oikea hinta oli lähemmäs sata euroa. Kympin sai alennusta siis vielä, kun tykkää Membersin Facebook-sivuista. Itse valitsin ruskean, mutta muut bloggaajat tykkäsivät vissiin punaisesta enempi :)

Tämä nyt oli tällainen pikku iltapala tähän väliin, kun sain juuri postista tekstarin, että takki on siellä :)

Members on vain jäsenille eli sinne pitää rekisteröityä:


3 kommenttia:

 1. En oo missään törmänny tähän Membersiin... Hyvä että kerroit, menin heti rekisteröitymään! :))

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, nyt täytyypi kurkata nuo sivut:)

  VastaaPoista
 3. Hannavee: Ai jaa, musta tuntuu, että oon ainakin kolmesta blogista lukenu ja kaikki oli tilannu ton takin :) Mutta kiva, jos tuli jollekin uutena juttuna, niin en höpise ihan vanhoja asioita!! :D

  Pampuliina: Ollos hyvä! :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!