perjantai 13. tammikuuta 2012

Pretty Big Order

No niin, tuhlasin sitten joululahjaksi (Prettyltä) saamani lahjakortin Prettylle. Ostoskoriin päätyi tuotteita, jotka olivat selviöitä alusta asti sekä tuotteita, jotka hipsivät mukaan viime sekunneilla. Lopullisesta tilauksesta jäi myös pois tuotteita, joita olin ajatellut vakavasti tilata ja loppusummakin kipusi hiukan yli lahjakortin arvon. Vieläkin Prettylle siis jäi juttuja, joita tositosi paljon haluaisin kokeilla, mutta ehkä sitten myöhemmin :) Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tyytyväinen tilaukseen, sillä tajusin ostaa sekä tarpeellisia juttuja että erityisesti yhden jutun, joka on mielestäni meikkiblogin pitämisen kannalta hyvä ostos.

Mitäs sitten lähti mukaan?


No, ensinnäkin se koko tilauksen ydin, sielu ja sydän sekä myös kallein juttu, jonka tilasin (vaikkakaan ei kallis). Asia, jota en todellakaan tarvitse, mutta koin, että haluan sen ihan siksi, että kirjoitan meikkiblogia. Nimittäin Coastal Scentsin luomiväripaletti. Ei sentään se 88 värin paletti, mutta pienempi, 12 värin paletti, joita löytyi muutama erilainen versio.


Aika pian karsin valintani kahteen ja vaihtoehtoni olivat Coastal Scents Go Palette Paris (klik*) ja Coastal Scents Go Palette Moscow (klik*). Rankkasin sitten Moscow'n pois, koska siinä oli vähän outojakin värejä, joita en uskonut käyttäväni. (Perustelut muille paleteille? Nuuk-paletti* oli liian vaalea, Sydney* jopa liian värikäs, siis peruskäyttöön ja London-paletissa* oli musta luomari, ja smokeyn himoissa voin aina turvautua The Body Shopin palettiini.)


Elikäs valintani oli Paris, josta löytyy paljon tummia, maanläheisiä sävyjä, mutta myös esimerkiksi kirkas turkoosi.

Ja tähän väliin voin kertoa, että himoitsin superpaljon Coastal Scentsin Gel Lineriä (klik*), mutta en raaskinut sitä ostaa, kun a) en tarvitse sitä ja b) melkein koko lahjakortti olisi sitten kulutettu näihin kahteen.


Toinen selkeä juttu, minkä halusin, oli kynsinauhoilleni apua. Prettyn valikoimista bongasinkin Sally Hansenin kynsinauhahoidon (klik*), joka kylläkin vähän epäilytti koostumuksellaan (yksi tippa kynsinauhoille ja that's it?), mutta koska se oli Sally Hansenin, niin päätin luottaa siihen. Katsotaan, mihin tämä kykenee.


Sitten halusin taas koristelulakan, koska olin tyytyväinen aikaisempaan Prettyltä tilaamaani, hopeiseen vastaavaan. Väriksi valikoitui viime metreillä sitten hieman metallinen valkoinen (klik*).


Mukaan lähti ihan ex tempore myös kaksi Saffron Londonin lakkaa (klik*) niiden halvan hinnan vuoksi sekä siksi, että minulla on pinkki Saffroni (klik) ja siitä tykkäsin kovasti.


Violet Bluen (oik.) valitsin tämän postauksen perusteella ja Mintin ihan muuten vain.


Koska vedenkestävä False Lash Effectini vetelee viimeisiään, halusin myös uuden waterproofin. Merkillä ei  niinkään ollut väliä, koska käytän ripsaria nykyään niin harvoin. Valitsinkin yhden edullisimmista eli CCUK:n Mega Volume Waterproofin (klik*). (Joka muuten muistuttaa väritykseltään yhtä Maybellinea, eikö?)


Lisäksi mukaan tarttui Sally Hansenin ripsentaivuttimet, koska en enää tule toimeen nykyisteni kanssa. Klik*.


Tuikitärkeä ostos oli myös Sally Hansenin Diamond Nail Buffer -kiillotusblokki (klik*). Kynteni kaipasivat tätä ja paljon. Koska käsieni ihon huono kunto näkyy herkästi myös kynsissä, pitää niitä tasoitella ja kiillotella ahkeraan.


Aiempi kiillotukseen soveltuva viila ei kuitenkaan ole kovin hyvässä kuosissa ja se lähteekin nyt roskiin. Tai ehkä kuvaan sen ensin teille, jotta näette, miten hyvin pidän tavaroistani huolta. Ehdin tätä uutta jo testata ja olen tähän tajuttoman tyytyväinen. Muoto on täydellisen käteensopiva ja kynsi on helppo kiillottaa kokonaisuudessaan noiden sivujen kuperuuden koveruuden takia. Pinkillä seinällä tasotellaan ja valkosella kiillotellaan, kumpiakin on kaksi seinämää.

Näiden lisäksi ostoslistalla oli pitkään Umberto Gianninin kuivashampoo (klik*), jonka senkin olisin tilannut ihan blogin vuoksi, kun kuivashampoot ovat niin in ja pop, niin olisin voinut sen testata ihmiskunnan hyväksi :) Mutta ehkä nuo markettikuivarit ovat sitten kuitenkin kiinnostavampia. Ja olen vähän sellainen hulivili, että ostan mieluummin paljon edullisempia tuotteita kuin pari arvokkaampaa. On kivempaa, kun tuotteita on enemmän, eikö? :)

Aika Hansen-painotteinen tilaus (ja ihanan vanhanaikaisen näköisiä nuo Hansenit, kuin suoraan 80-luvulta!), mutta huulikiilloista pysyttelin ainakin kiltisti erossa :) Onko tuossa jotain, mistä haluaisitte ehdottomasti kuulla hetinyt? Swatchaan ainakin tuon paletin heti ensi töikseni.

Ja huihui, tänään on 13. päivä ja perjantai! Olkaa varovaisia :)

3 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja löysit. Itellä on Go-paleteista Cairo, jossa on ihanasti ruskeita. Haluttais myös London ja Moscow, mutta ehkä yritän pärjätä vanhoilla luomiväreilläni. Nuo vaan on käytössä hyviä nuo värit, ettei tekisi nyt mieli muita käyttääkään.

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja olet tilaillut :P

  VastaaPoista
 3. asetonihuuruja: Oi, googlasin heti Cairon, on kyllä ihana paletti! Mua kans haluttais nyt pari muutakin noista paleteista. Just ehkä London ja Moscow :)

  Tiia: Kiitti, niin mustakin :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!