keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Golden Rose Matte Velvet #106


Ostin Seppälästä taannoin Golden Rosen Matte Velvet -lakan sävyssä #106, joka siis on viinipunainen. Se näytti huurretussa lasipullossaan niin kivan mattaiselta. Mutta täytyypä heti muuten huomioida, että kyseessä on siis Matte Velvet -lakka eikä pelkkä Matte eli jonkinmoista mattaista samettia siis lupaili pullo.

En tiedä, mitä ajattelin, kun tummanharmaan sijasta valitsin tämän sävyn, sillä en ole punaisten kynsilakkojen suurin ystävä. Jouluna ne menevät, mutta harvoinpa niitä muuten käytän. Tämä kuitenkin pullossaan näytti niin kovin tyylikkäältä, että pakko se oli lunastaa omaksi.


Levitin tätä kynsille yhden (!) paksuhkon kerroksen ja sillä sai jo peittävän lopputuloksen. Jotkut kuvat ehkä puhuvat muuta, mutta ainakin näin livenä tulos on siis peittävä. Ja kiva juttu oli, että lakka myös kuivui nopeaan. (Tosiaan sillä yhdellä kerroksella, jostain blogista luin toisen sävyn kohdalla, että toisen kerroksen kanssa voi olla ongelmia...)


Yllätyksenä tuli, että lakka on täynnä shimmeriä. Minulla on aika monta punaista shimmerlakkaa, joten ajattelin alkuun, että voi plääh, kun tuli ostettua turha lakka. En pidä väristä erityisemmin, minulla on näitä monta eikä tuo mattaefeksti välttämättä ole sen arvoista, että tätä sävyä pitää olla taas yksi pullo. Tässä välissä ajattelin, että jos olisin tiennyt sen tummanharmaankin olevan shimmerlakka, niin olisin ottanut sen. (Tuosta shimmeristäkö se velvet-efekti muuten on tulevinaan vai häh? Vissiin se sitten kauempaa näyttää vähän samettiselta pinnalta.)


Lakkasin kynnet illalla ja seuraavana aamuna ajatukset olivat edelleen samat. Mutta jotenkin siinä päivän mittaan huomasin ihastelevani kynsiä koko ajan ja aloin sitten yllätyksekseni pikkuhiljaa tykkäämään tästä sävystä ja kovaa.


Tykkään siis tosiaan nyt sävystä, matta-osio on aika perfect, lakkaus on pysynyt hyvin ja kynnet näyttävät aika tyylikkäiltä. Eikä näistä nyt välttämättä tule edes joulu mieleen, kun ovat viininpunaiset eivätkä joulunpunaiset.

Ja ihan btw... Tuo etusormen kynsi... Opettaisiko joku minua leikkaamaan kynnet tasaisesti? Nuo muut kynnet muutenkin kasvavat tuolla tavalla neliösti, mutta etusormi ja peukku pyöreästi. Ärsyttävää? KYLLÄ.


Hetken mielenhäiriössä halusin päästä testailemaan yhteen kynteen Janetin metallinvalkoista ja hopeista koristelulakkaa. En ole vielä ihan sujut niiden kanssa ja viivoista tulee tosi paksuja (tosin nyt se oli tarkoituskin), mutta yritetään parantaa tässä ajan myötä...


Että sillä viisiin... Oliko liian jouluista vai sopiko vuodenaikaan? Mielestän tuo viinipunainen sopii mihin tahansa iltamenoihin milloin vain. Tai miksei päiväänkin. Mutta tuo shimmeri, matta ja väri kaikki yhdessä tekivät tuosta lakasta jotenkin supersopivan juhlalakan.

Tiedättekö, Meikkistudion Facebook-sivut taisivat olla aika turha idea... :) Mutta asiasta löytyy sieltä turhaakin turhempi kysely, että ei kun sinne vastailemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!