tiistai 28. syyskuuta 2010

Weekend Spa


Ja taas on löytynyt niiiiin ihana huulikiiltosuosikki, ettei mitään rajaa. Max Factorin Max Effect suloisen vaaleanpunaisessa sävyssä Weekend Spa on jotain aivan mahtavaa. Suhteellisen edullisella hinnalla saa hurjat 13 ml täyttä tavaraa. Koostumus on paksuhkoa ja kiilto tuoksuu vesimelonille!


Tämä on aika peittävää, jos niin voi kiillosta sanoa, ja tekee huulesta supervaaleat. Käyttäisinkin tämän kanssa ehdottomasti tummaa silmämeikkiä, ettei kokonaisuus jää turhan valjuksi. Vaalean silmämeikin kanssa näin vaaleat huulet saisivat aikaan haamunaaman. Tämä on aika pysvää tavaraa eli ihan heti ei tarvitse kaivaa peiliä ja tuubia laukusta uudelleen.

Tykkään, tykkään, tykkään! (Vaikka ehkä samanmoisia löytyy muitakin... Kts. tämän postauksen vaaleanpunaiset kaverukset... Tämä Max Factor on samis ennen kaikkea tuossa postauksessa esitellyn Wet n Wildin kanssa, Nivea on aavistuksen läpikuultavampaa...)

Näitä kiiltoja voisi hankkia enemmänkin. Onko joku muu jo iskenyt näppinsä Max Factorin syysuutuuksiin?

3 kommenttia:

  1. En ymmärrä. Ostin tuollaisen kiillon (tosin eri sävyssä) vesimelonin tuoksun houkuttelemana, mutta piti antaa se eteenpäin, kun en tykännyt. Kuvauksesi perusteella nuo kuulostavat mahtavilta, mutta omassani ei ollut pigmenttiä juuri ollenkaan ja koostumus oli ihan vetistä ja lirua. :( Liekö ollut jokin maanantaikappale vai olisiko oikeasti noin paljon eroja eri sävyjen välillä?

    VastaaPoista
  2. Aika outoa :( Weekend Spa ei todellakaan ainakaan ole mikään lirukiilto, vaan sellaista tahmaista, mutta levittyvää.... Todella outoa :/

    VastaaPoista
  3. Itse en kauheasti kiilloista perusta, olen enemmänkin huulirasva /-puna tyyppejä. Ja silloinkin aika rauhallisella linjalla :DD

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!