sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Glamourous New Year

Toivottavasti uuden vuoden juhlinta sujui rauhallisen rattoisasti. Itse makaan nyt sohvalla koomassa naputtelemassa postausta... :) Tässä pitäisi päästä taas arkeen käsiksi ja säännölliseen postaustahtiin, mutta parempi, kun ei lupaa mitään, niin ei tarvitse olla jatkuvasti pyytelemässä anteeksi.



Jos nyt yrittäisi ottaa kiinni asioita tähän päivään asti. Ensinnäkin haluan kertoa, että joululahjavinkkipostaukset koituivat omaksi tuhokseni, sillä innostuin itse niin paljon monesta jutusta, että ostin ne itselleni. Paras juttu oli Seppälän eläinkuosiset unipöksyt, jotka ovat jalassani aamusta iltaan ja jotka ovat nyt tietysti alessa: klik. Himoitsin Seppälästä myös aamutossuja, mutta onneksi en itse sortunut, sillä sain joululahjaksi b.youngin vastaavat, jotka myös ovat jalassani koko ajan. Kerran vein jopa roskat vahingossa tossut jalassa. (Jos en ihan väärin nyt jutustele, niin nuo tohvelit taitavat olla nämä: klik*)



Uutta vuotta vietettiin Lumenen Glamourous-sävyiset lakat kynsillä, jotka pikapikaa koristelin tarroilla, kun inspiraatioallas oli niin tyhjänä, etten muuta keksinyt.

Mitä sitten voisin luvata uuden vuoden hengen mukaisesti? Jos vaikka lupaan, että yritän hoitaa kynsinauhat kuntoon ja pitää muutenkin käsistä ja kynsistä parempaa huolta :)

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Toivottavasti pysytte matkassa mukana.

Kynsitarrat on saatu Prettyltä blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!