sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Flormarit vauhdissa

Perjantaina vilautin Saffron Londonin Violet Bluella lakatut kynnet, jotka näyttivät tältä:


Kiireessä lakatut kynnet olivat ihanan sävyiset, mutta suttaantuneet lakat peukussa  ja etusormessa haittasivat sen verran, että vetäisin uusia Flormareita päälle.


No, mainitaan nyt itsestäänselvyydet: etusormen kynsi on aika leikata, kun on ihan käyrä :/ Ja yksi moka sattui keskisormeen, höh.

Laitoin yhden (!) kerroksen kumpaakin lakkaa Violet Bluen päälle, sinistä U25-lakkaa keskisormeen ja muihin lilaa U26-lakkaa. En ollut kuvitellut, että ihastuisin näihin näin palavasti, mutta ihastuinpa vaan! Siis upeita eivätkä kuvat edes tee näille oikeutta. Livenä ne välkehtivät ja shiftailevat ties mihin päin aivan mahtavasti.

Kävi sääliksi Violet Blueta, sillä se on aivan mahtava väri ja supernäyttävä, mutta katsokaa nyt kuvia. Flormarit ovat niin älyttömän kirkkaita, että jopa huisin näyttävä VB näyttää niiden rinnalta tosi haalealta. Hassua. Mutta tunnen silti rakkautta Violettibluutakin kohtaan.

Flormarit kuivuivat ihan nopsakkaan, mutta laitoin pikakuivattaajakin, etten sotkisi niitä, mutta onnistuinpa silti suhraamaan tuon keskisormen. Mutta ah, odotan vaan, mihin kaikkeen keksin Florkkuja yhdistellä.

ps. Huomenna tulossa nudekiiltoja!!
pps. Osallistukaapas Heidin MAC-arvontaan: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!