tiistai 31. tammikuuta 2012

Chocomania Lip Butter

Sain ihanan yllätyksen The Body Shopilta, kun hain postista uudet, luonnon kaakavoita sisältävät Chocomania-sarjan tuotteet. Nimestä voi ehkä päätellä, miltä tuotteet tuoksuvat ;)


Ensimmäisenä kahmaisin kouraani huulivoiteen, jota levitin huulilleni kerros kerroksen perään nuuhkiessani samalla huumaavaa tuoksua. Miehen mielestä voide tuoksui toffeemaiselta, itselle tuli mieleen suklaakakku. Nimenomaan se tumma kaakao, jota leivonnaisiin käytetään. Joka tapauksessa aika mahtituoksu :)


Voide oli myös koostumukseltaan ihanaa. Huulille tuli kivaa kosteutta ja ne tuntuivat pehmeiltä. Itse purkki nyt on perushankala näillä kynsillä, mutta otinpa villinä korttina ihan siveltimen käyttöön, jotta suklaan tuoksun levittäminen huulille olisi kaikista vaivattominta.

Chocomania-tuotteet ovat liikkeissä helmikuussa eli huomisesta lähtien voi lähteä metsälle :) Esittelen sarjan muita tuotteita tässä ihan lähitulevaisuudessa vielä... Eiköhän me heti huomenna keskustella vähän vartalon kosteutuksesta ainakin :)

Huulivoiteen hinta on 7,50 e.

Huulivoide blogin kautta saatu.

4 kommenttia:

  1. Mulle tuli tosta Chocomaniasta joku ihme déjà vu, ihan kuin olisin TBS:ssä viimeksi käydessäni jo nähnyt kyseistä sarjaa... Mutta ehkä tämä onkin vain jotain mielen lumetta, jos kerta huomenna pitäisi vasta ilmestyä :D Täytyykin käydä katsastamassa.

    VastaaPoista
  2. Kara0kara: Hei, voi se hyvinkin olla mahdollista! Yleensä tuo kaupoissa olo -päivämäärä on vaan sellanen suuntaa antava, että sillon viimeistään ovat hyllyillä :)

    VastaaPoista
  3. Celina: Se on sitä :) Pientä ylellisyyttä arjen keskelle!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!