keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Pretty pretty lähetys

Nyt olen liekeissä, intona, beyond excited... Ihanaihanaihana Pretty.fi lähetti minulle muutaman lahjan enkä ole nyt pysyä nahoissani. Kerronko, mitä sain? No, kerron!


Kerroinkin muutama päivä sitten, että himoitsen kovasti alessa olevaa Tigin Rockaholic Rock Out Shine Blaster -muotoilutuotetta ja se olikin ensimmäinen tuote, jonka kuorin kuplamuovin sisältä. Tätä aion niin käyttää viikonlopun hääkampauksessani. Siis olen totta kai rouvasnaisena vieraana siellä häissä, mutta saahan sitä innostua, kun kerrankin pääsee laittautumaan.


Kuorin myös pari pinkkiä lakkaa pakkauksestaan ja oumaigaad, että innostuin, kun tajusin toisen olevan IsaDoran Graffiti-lakan verrokki eli lohkeiluefektin luova W7 Earthquake Pink Crackle -kynsilakka. Anteeksi nyt vaan, mutta kyllä äiti-ihminenkin voi innostua tästä. Testasin tätä heti yhdellä innostuneella, pienehköllä ihmisellä (relax, en nyt niin pienellä, mitä te minusta oikein kuvittelette?) ja voi, että kun näytti hyvältä. Romanttisempien hääkynsien jälkeen tämä tulee pääsemään heti testiin. Love it! (Ja pinkkejä lakkojahan on supervaikea kuvata eikä tämä ollut poikkeus. Oikeasti lakka on tosi paljon tummempi, joten kannattaa katsastaa tämä suoraan Prettyn sivuilta niin näkee todellisuuden.)


Toinen pinkki lakka sopiikin W7-lakan alle, sillä aavistuksen vaaleampi pinkki oli  Saffron Londonin sävy 40, Pink Doll. Ihana, miltei neonsävyinen pinkki. Upea sävy. (Tämäkin on livenä tummempi ja neonimpi kuin kuvassa.)


Ja sitten sellainen Nyxin lakka, jonka kultainen Countryside-sävy (170) on perfecto. Siis niin kaunis sävy, ettei mitään rajaa. Sopii ruskettuneen ihon seuraksi yhtä hyvin kuin popcorni jätskiin (kokeilkaa, lyömätön yhdistelmä!) tai appelsiinin makuiset Jaffa-keksit Estrellan tavis-sipsien kanssa (niiden sileiden, jotka ovat keltaisessa pussissa, namnam). Tästä tulee uusi peruslakkani, sillä päätin juuri, etten halua enää olla mikään tylsä, kynsilakaton mamma-ihminen, vaan haluan taas päästä lakkailemaan.


Sitten, jotta tuo Nyxin lakka pääsee oikeuksiinsa, niin sain myös St. Morizin itseruskettavan. Itseruskettavien laitto on aina yhtä jännää, mutta koska olen tällä hetkellä verrattavissa pakastebroiskuun tai kiitospäivän kalkkunaan (ennen uunia), niin en varmaan kahta kertaa mieti, että käytänkö vaiko en. Kiva kokeilla tällaista mousse-koostumusta.


Ja last but not least: kynsitarroja vaikka mulle jakaa! Nyt tiedän, että viikonlopun häihin teen kynsitarrakynnet, mutta pretty pretty ongelma on, että millä tarroilla :) Aika nätti ongelma on myös se, että mitä näistä tuotteista testaisin ensin? I'm so excited!

Mihin näistä ihastuit eniten?

5 kommenttia:

 1. Munki pretty.fi-tilaus tuli eilen ja olin napannut siihen myös tuon rockaholicin,siinä on ihana tuoksu :) Nopeampaan kuivumiseen en tajunnut kiinnittää huomiota kun oli nenä kiinni hiuksissa koko ajan :D
  Ja mun melko pitkien hiusten latvat on nyt ihanan näköiset kun ne on niin sileät ja kiiltävät <3
  Kivoja lakkoja sait myös :)

  VastaaPoista
 2. Plaz^: Oi, ihanaa, en edes tajunnut vielä tuoksutella sitä. En malta odottaa, että pääsen käyttämään tuota... :)

  VastaaPoista
 3. St. Moriz -itseruskettava kannattaa sitten ehdottomasti levittää hanskat kädessä. Väristähän tulee tummahko, joten tarkkana saa olla levityksen kanssa. Ihanaa kuitenkin, kun väri ei ole oranssihtava vaan ruskea. Itse olen välillä sekoittanut tuota kosteusvoiteen kanssa ja levittänyt sitten. Helpompi ja "vaarattomampi" levittää niin, mutta väristä ei tällöin tule yhtä tumma.

  VastaaPoista
 4. Ai katsos, ne ovat ottaneet tuota Tigiäkin valikoimiin. Tuo on kyllä loistava tuote, ja riittoisa. En olekaan vielä koskaan tilannut pretty.fi:stä, pitäisi varmaan tutustua tarkemmin joskus.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!