perjantai 30. joulukuuta 2011

Opettelua, opettelua...

Valkoista cracklea ja hopeaista koristelua.

Satsasin ennen joulua pariin uuteen kynsijuttuun. Ensinnäkin apteekin kassalla oli jo edellisellä käynnillä jäänyt kummittelemaan Dependin crackle-lakat, jotka olivat aivan liian tyrkyllä. Seuraavan kerran käydessäni käteni toimikin kuin automaatiossa ja hivutti lakan myyjälle. Päädyin valkoiseen, koska ajattelin sen olevan suht monikäyttöinen.

Pätkä ja pitkä.

Prettyltä puolestaan tilasin erään toisen ostoksen yhteydessä hopeisen Janet-koristelulakan (klik*) ihan ex tempore -meiningillä mitään ajattelematta. Tämä on ensimmäinen omistamani laatuaan ja sen käytön opettelu vie varmaan hetkisen ja ehkä vielä toisen kotvasenkin.

Joo-o.

Aattoaamuna en kyennyt enää hillitsemään itseäni ja taas vähän niin kuin automaatioasetuksilla käydessäni kokeilin Lumene-kynsiin (klik) uusia ostoksiani. Lopputulos oli ihan jouluinen, joskin amatööriyden huomaa vielä :) Aika paksulti tuota koristeluviivaa tuli tehtyä, mutta harjoitus tekee mestarin. Tuo koristelulakka oli kyllä ihan megakiva ja kaunis ja todella kestävä (on vieläkin kynsillä). Tosi upea säihkyvä hopea. Myös crackleen ihastuin kovaa.

Nyt sitten pitäisi äkkiä keksiä, miten saan glitterit nimettömästä, jotta saisin aikaiseksi kivat kynnet uudelle vuodelle.

Tämä on varmaan tämän vuoden viimeinen postaus, joten:


Oikein hyvää uutta vuotta kaikille tasapuolisesti <3

1 kommentti:

  1. Glitterit kannattaa haudutella pois. Eli kunnolla lakanpoistoainetta vanuun ja sitten foliokääre päälle. Kyllä se siellä pikkuhiljaa sitten irtoaa. Työlästähän se tietty on.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!