lauantai 6. helmikuuta 2010

Loppunut irtopuuteri ja Konadilla inspistelyä

One down, four to go...

Nyt taas tällainen tylsä "loppunut tuote -postaus" olisi vuorossa. Eli hiljattain minulta loppui ehdottomasti käytetyin irtopuuterini elikkäs Lumenen tuttuun, siniseen purnukkaan kätketty jauhe. Kerroin jo tuolloin, että nou hätä, puutereita riittää. Nyt on kuitenkin jo taas yksi putsku vähemmän. Rimmelin Silky Loose Face Powder näki viimeisen päivänsä, ja on aika tarjota jollekin jäljelle jäävistä puutereista mahdollisuus.

Rimmel oli puuterina ihan jees. Ei mitään ihmeellistä, mutta hätätapauksessa voisin ostaa uudestaankin. Ylipäätänsä en ole koskaan törmännyt mihinkään übermahtavaan irtopuuteriin, joten merkillä ei niinkään ole väliä - vaikka Lumeneen yleensä päädynkin. Rimmelin Silky Loose on mukavan pehmeän tuntuista, kiinnittää meikin ihan kivasti ja näyttää luonnolliselta. Kiillonkin se poistaa ihan kivasti aluksi, mutta totta kai meikkiä pitää päivän mittaan korjailla, niin kuin on asian laita yleensä muidenkin irtoputskujen kanssa. Rimmelissä on kuitenkin loistava hinta-laatusuhde, joten niukalla kukkarolla kannattaa suunnata Rimmelin hyllyille Lumenen sijaan.

Nyt on siis tämän postauksen puutereista käytetty jo puolet. Vielä MSCHIC ja Lorkku jäljellä sekä tietenkin uusimmat puuterit (Make Up For Ever, Oriflamen Giordani Gold sekä Maybelline).

Sitten vähän lisää Konadilla opettelua:


Ei mitään maailman siisteintä työtä, mutta näytänpäs nyt opetteluvaiheenkin tuloksia, niin voidaan sitten kaikki yhdessä ihmetellä vuoden päästä, miten on tyttö kehittynyt :)

Eli tuossa lakkoina Lumenen Kujeileva katse sekä Make Up Storen mattalakka. Ja Konad-laatta se ainoa omistamani eli m57. Alitajuinen inspiraatio näihin kynsiin on aika selvä.

Eli Make Up Storen mainos on ilmeisesti jäänyt mieleen kummittelemaan.

Tässä vielä lähistä kynsistä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!