keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Sothysin aurinkoputsku

Hahaa, ylläri! Päivän toinen postaus tiedossa. No joo, tämä on vain tällainen minipostaus, kun muistin, etten ole ikinä kunnolla esitellyt tätä Sothysin aurinkopuuteria, vaikka olen luvannut. En, vaikka kuvatkin olen jo ottanut aikoja sitten.

Aamulla postaus ihan normaalisti. (Luvassa kaksintaistelu...!)Sothysin aurinkoputsku on tällainen peruspaketti. Siisti, huomaamaton pakkaus, jota ei tarvitse hävetä.

 

Sisällä iso peili, ja kukkakuvioinen aurinkopuuteri. Olen käyttänyt tätä todella paljon, ja silti kukkakuvio pysyy. Tästä plussaa, sillä turhan usein kaunis tuote menettää upean koristelun, kun sitä vähän käyttää. 
En nyt ala hirveästi hehkuttamaan tätä, sillä vaikka tämä hyvä tuote onkin, niin en vielä ole törmännyt aurinkopuuteriin, jota ei voisi käyttää. No okei, joskus joissain puutereissa on liian vähän pigmenttiä eikä värisävy erotu kasvoilla. Tässä sitä ongelmaa ei ole. Toisaalta tästä ei kerralla tule myöskään liikaa, vaan tummuusastetta voi rauhassa lisätä sutimalla tuotetta enempi. Väri on myös luonnollinen, ei liian oranssi eikä liian ruskea. En tiedä, oliko tässä joku sävynumero, sillä kaikki tiedot ovat kuluneet pohjasta pois.


Ja alla puuterin alla piilossa paras poskipuna-/aurinkopuuterisuti, johon olen törmännyt. Ja siis tarkoitan totta kai suteja, jotka tulevat tuotteen mukana. Normaalikokoiset ovat tietysti aina parhaimpia. Tuo sivellin on napakka, ottaa väriä hyvin ja levittää sitä iholle kauniisti. Lisäksi sen muoto on sellainen, että sillä saa kivasti ja sulavasti aurinkopuuterin poskiluun alle levitettyä.

Tämä on nyt kokenut arvon ylennyksen. Pidin Sothysia laukussani, kunnes korvasin sen aurinkopuuteri-poskipuna-duolla. Niinpä Sothys pääsi muiden meikkieni joukkoon veskiin, ja korvasi pian paljon käytetyn Ariane Indenin. Osaksi siksi, että Ariane lähestyy loppuaan enkä haluaisi sen loppuvan ja osaksi siksi, että on tämä vaan niin kiva aurinkopuuteri!

Kynsistä huomaa, että kuvat ovat jonkin aikaa odottaneet julkaisuaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!