perjantai 12. helmikuuta 2010

Lisää Konadia

Sorruin aika nopeasti tilaamaan lisää ihanuuksia Cesars Shopista. Johan siitä edellisestä tilauksesta ehti kulua viikko. Konad-kokeilut veivät mennessään, ja halusin jotain uutta ja kivaa. Paketti tuli taas nopsaan, 24 h on luvattu toimitusaika, ja se kyllä pitää.Tällainen paketti sieltä sitten tupsahti.

 
Ensinnäkin uusi koristelulakka, uutuussävy White Pearl. Näin pystyn sitten tekemään tummemmallekin lakalle koristeluja.Mukaan tarttui myös Konad-laatta, m22. En oikeastaan tiedä, miksi päädyin tähän, kun ei nuo kukkakuviot kauheasti houkuttele. Nuo nopat on hauskat, ja halusin jotain sydänhässäkkää, vaikka tuo I love you -teksti onkin aika korni. Nuottiavain on ihan kiva myös, ja neliapila.


Sitten täysin yllättäen tilasin myös kynsinauhojen suojaksi tarkoitetun öljykynän (sininen) sekä superkätevän kynsilakan korjauskynän (vaaleanpunainen). Nämä maksoivat vain 3,17 e/kpl, joten se oli mielestäni aika edullista. 


Kaupan päälle sain ostohaluja lisäävän Konad-kirjan.

 
Vai mitä sanotte tästä?

Ja koska elämä ei ole pelkkää kosmetiikkaa, niin sain postissa jotain muutakin. 

Luin Himoshoppaajan salaiset unelmat -kirjan suomeksi. Kököstä suomennoksesta huolimatta se oli paikoittain todella hauska, ja halusin lukea jatko-osatkin. Tilasin ne kuitenkin alkuperäiskielellä, sillä olen huomannut kirjojen olevan kivempaa luettavaa niin. Paketista kuoriutuivat siis Shopaholic Takes Manhattan sekä Shopaholic Ties the Knot.

Elämä ei siis ole pelkkää kosmetiikkaa, mutta hömpänpömppää se näyttää olevan. Ainakin omalla kohdallani.

MSCHICillä on muuten aika hyvä houkutus rekisteröitymiselle: Eli heidän nettisivunsa ovat jotenkin uudistuneet, ja vanhojenkin asiakkaiden pitää rekisteröityä sinne uudelleen. Tästä hyvityksenä saa kuitenkin 30 euron arvoisen lahjakoodin. Tarjous koskee myös uusia asiakkaita! Mutta... Sivuilla on jatkuvasti jotain häikkää, ja vaati aikamoista akrobatiaa, että sain tilauksen läpi. Tilasin tasan 30 eurolla, ja maksettavaksi jäi siis postimaksut 5,90 e sekä yksi sentti (?) jonkin pyöristysjutun takia. Eli 5,91 e maksan kahdesta (toivottavasti) pätevästä tuotteesta. Kerron niistä sitten enemmän, kun tilaus joskus saapuu.

edit. Koodin kolahtamainen spostiin saattaa kestää, joten kärsivällisyyttä. Itse melkein revin jo pelihousuni :) Ja, jotta koodi toimisi, sinun tulee olla kirjautuneena nettikauppaan. Nimim. Mikä tätä verkkokauppaa oikein vaivaa??!!&#¤/&%¤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!