keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Stand Out

AAARGGHHH!!! Luovutan... Lumenen Natural Code -sarjan punaisia kynsilakkoja on mahdoton kuvata. Viimeksi Little Devilin kuvaaminen epäonnistui täysin, ja nyt oli uuden, punaisen lakan vuoro pilata päiväni. Siis itse lakassahan ei ole mitään vikaa, mutta on se nyt kumma, ettei kuvaaminen onnistu.

 

Ei tämä nyt aivan samanlainen fiasko ollut kuin Pikkupiru, mutta kyllä livenä tässä lakassa on huomattavasti enemmän särmää. Kysessä siis sävy Stand Out, ja sitä tämä todella tekee - erottuu joukosta. Näyttävän punainen lakka on todella ihana.Näissä kuvissa lakka näyttää todella hailakalta verrattuna todellisuuteen. Peittävyys oli vähän niin ja näin, kolmenkin kerroksen jälkeen kynsiraja kuulsi aavistuksen läpi. Ei kuitenkaan häiritsevästi.

 

Vasemmalla Stand Out ja oikealla pinkimpi Little Devil. Ja siis oikeat värisävy ovat kuvan sävyt x 10.

2 kommenttia:

  1. Kokeilepa laittaa ton Stand out-lakan alle joku peittävämpi lakka. Silloin sen sävy tulee ihanasti esiin. Itse laitoin edellisellä kerralla kirkkaan punaista ja nyt aiemmin tänään peittävää persikan väristä lakkaan. Molemmilla kerroilla rakastuin tuohon lakkaan uudelleen. Sen sävy voimistuu todella paljon! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kiitos vinkistä :) Pikku hiljaa olen kyllä tajunnut, että nämä Natural Codet vaatii alleen jonkin peittävämmän lakan. Huomenna laitankin kuvia jälleen yhdestä Natural Coden kevätkokoelman lakasta, jonka alle tajusin laittaa toisen lakan, ja tuli muuten ihana lopputulos! :)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!