maanantai 8. helmikuuta 2010

Dependin muotoileva kulmakynä

Kulmakarvat ovat kasvojen kehys, niin kuin olen toistuvasti toitottanut. Omat kulmakarvani ovat paksut, ja ehkäpä liian tummat (ainakin väritettyinä) ottaen huomioon, että hiukseni ovat vaaleat. Se on hassua, sillä itseäni ainakin ärsyttää joskus, kun näen blondeja, joiden paksut, tummat kulmakarvat vievät kaiken huomion ja tekevät kokonaisuudesta liian tuimat. Olen varmaankin liian tottunut omiin kulmiini, sillä ne häiritsevät minua vain, jos tuijotan niitä liian pitkään. Siispä yritän välttää sitä.

Väritän kulmani joka aamu, jotta mahdolliset kolot peittyvät, ja jotta kulmani saisivat siistin, yhtenäisen värin. Aamuinen väritykseni tummentaa kulmiani entisestään, mutta en ota asiasta stressiä. Olen ollut muutenkin tyytyväinen puuteriväri+kulmasivellin -yhdistelmään, mutta totta kai otan muitakin ideoita aina vastaan.

Hiljattain törmäsinkin aivan uuteen juttuun. Tiedättehän, miten kulmia värittäessä osa väristä jämähtää aina ihoonkin? Joskus tämä saattaa näyttää todella typerältä. No, siihenkin on keksitty ratkaisu.


Dependin muotoileva kulmakynä oli minulle oikein miellyttävä tuttavuus.

Kynän juju on sen päässä oleva kampamainen kärki, jonka ansiosta vain karvoihin tarttuu väriä. Lisäksi tämän "kamman" avulla kulmat on superhelppo muotoilla.

Ja muuten toimii!

Ennen:

Jälkeen:


Ja joo, tajuanhan minä, etteivät kuvat ole samasta silmästä. Mikäköhän siinä on, että en osaa ottaa kuvaa ensin toisesta silmästä, jonka jälkeen uuden kuvan samasta silmästä, mutta uusin värityksin? No, joka tapauksessa voin vakuuttaa, että kulmakarvani ovat luonnontilassa samanväriset toistensa kanssa.

Ainoa ongelma, jonka kynästä keksin on se, että jos oikeasti tarvitsee värjätä joku kolo tai lisätä väriä kulmakarvojen toiseen päähän, jotta ne olisivat samanlaiset toisen puolen kulmien kanssa... Niin eihän tämä sitten toimi?

No, joka tapauksessa hauska idea. Käyttämäni kynän sävy oli ruskeanmusta, mutta ei silti ollut liian tumma mielestäni omille kulmilleni.

1 kommentti:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!