tiistai 2. helmikuuta 2010

Ne verkkokauppojen pienet erot...

Tilasin 16.1. MSCHICin nettikaupasta muutaman kivan tuotteen. Kymmenen (!!) päivää myöhemmin eli 26.1 minulle tuli ilmoitus siitä, että tilaus on matkalla minulle. Paketti ei vieläkään ole saapunut.

Viime perjantaina 29.1 tilasin Cesars Shopista kauan himoitsemiani Konad-tuotteita. Ilmoitus paketin lähdöstä tuli vielä saman päivän aikana, ja maanantaina paketti saapui odotetusti postilaatikkooni.

Käsittämätöntä!

Olen ennen ollut ihan tyytyväinen MSCHICiin, mutta nyt kun vertailukohde oli näin pätevä, en tiedä enää, mitä ajatella.

Selvennökseksi: MSCHICin paketti ei kahdessa viikossakaan ole saapunut perille ja Cesars Shopin (vielä isompi) paketti saapui jo tilauksesta seuraavana arkipäivänä.

No, yritän toipua järkytyksestä ja kerron, mitä sitten tilasin Cesars Shopista. Kaikki perusvälineet kauniiden Konad-kuvioiden tekoon:- Mansikan tuoksuinen kynsilakanpoistoaine (Olisin kai pärjännyt ilmankin, mutta hei... Eikö kukaan muu ole kyllästynyt alkoholin tuoksuisiin kynsilakanpoistoaineisiin?)

- Musta Konad-lakka (Nyt aloin himoita myös valkoista!)

- Konad-laatta m57 (Cesarin sivuilla tämän laatan mainostettiin olevan suosituin, niin tylsänä tyyppinä otin sitten sen, ettei tarvinnut kahlata kaikkia läpi..)

- Leimasinsetti

En ole vielä ihan perillä, miten tämä homma oikein toimii, mutta yritän mahdollisimman pian esitellä aikaansaannoksiani. Toivottavasti Konad-paketistani ei uupunut mitään elintärkeää.

2 kommenttia:

  1. noilla pääset oikein hyvin alkuun.kuvalaatan pidin voi auttaa hommassa,mutta ei oo pakollinen:)
    petra

    VastaaPoista
  2. Joo, voipi olla, että sellainenkin lähtee tilaukseen piakkoin :) Mutta tosiaan noilla onnistui kyllä ihan hyvin tämä opettelu.

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!