torstai 11. helmikuuta 2010

Silikoninen salaisuus

Nyt seuraa postaus, jota en tiedä, kehtaanko edes julkaista. Tunnen oloni todella tyhmäksi. Ajattelin kuitenkin, että jos on olemassa joku yhtä tyhmä tietämätön kuin minä, niin tästä saattaa olla sellaiselle henkilölle apua. Itse ainakin olisin ilahtunut, jos olisin saanut tietää tästä salaliitosta salaisuudesta jo aikoja sitten.

Satunnaisia juttuja googlaillessani eksyin sivulle, jossa kerrottiin, miten monissa ripsentaivuttimissa on alaripsentaivuttimet erikseen (piilotettuna jonnekin). No, tätähän piti heti lähteä tarkistamaan. Alaripsentaivutinta en löytänyt, mutta sen sijaan jotain aivan muuta.En ole ikinä edes huomannut tuota epämääräistä metallimöykkyä Oriflamen ripsentaivuttimiin kiinnitettynä. Mutta nyt, kun ajattelen asiaa, niin tuo möykky taitaa olla aika yleinen, vai mitä?

Tähän väliin muuten haluaisin puolustella itseäni sillä, että ripseni ovat tikkusuorat. Vielä pari vuotta sitten en edes käyttänyt ripsentaivuttimia, koska en ollut vielä törmännyt sellaisiin, jotka olisivat oikeasti taivuttaneet piikkisuoraa ripsirivistöäni. Sitten sain lahjaksi Oriflamen muoviset taivuttimet, joiden lakattua toimimasta, sain nuo metalliset. Ja näillä olen pärjännyt tähän asti hyvin. Mutta mutta.. Viime aikoina toimivuus ei ole ollut parhaimmasta päästä, ja olen miettinyt, mistä noita silikonityynyjä saa, koska oli aika selvää, että omani oli jo aika kulunut.


No, ilmeisesti niitä saa tästä.


 


 Aivan. Tämän metallimöykyn sisältä paljastui minulta salattu asia. Vaihtokappale silikonityynyjä! Tässä siis vanha, rupuinen tyyny, johon on painautunut jo ura.


 


Tässä uusi, ehompi tyyny. Ja tässä siis vanha tyyny sekä uusi yllärityyny. Kumpihan on kumpi? :)

Ja tässä uusi tyyny asennettuna.

 

Tässä taivuttelun tuloksia. Ei ehkä kerro tavalliselle tallaajalle mitään, mutta voin kertoa, että ero entiseen on huima. Uudistunut taivutin tuntui jämäkämmältä (tietty, kun on enemmän vastusta) ja tehokkaammalta.

Ja tässä pari taivutuskertaa lisää.

Ja tässä Fiberwigin kera. Ja nyt seuraa tärkeä huomio. Tällä kertaa Fiberwig ei suoristanut ripsiäni, vaan ne pysyivät taivutettuina koko päivän. Eli aiemmin vika oli taivuttimessani. Laitoin tosin yhden kerroksen vedenkestävää ripsaria päälle (ei ollut vielä tuossa kuvassa), mutta uskon, että se ei vaikuttanut juurikaan.

Mutta tämän kokeilun jälkeen olen Fiberwigiin tosi tyytyväinen. Luonnollinen lopputulos, hyvin eroteltu ja pituutta tuli lisää. Ja minulle tärkeintä: ei suoristanut taivutuksia.

Mutta eipä tämä tähän loppunut. Pelätessäni, että Oriflamen taivutin hyytyi, olin jo kaukaa viisas ja varastoin kaappiini Tweezermanin matkakokoisen, muovisen taivuttimen. Kun kerran Oriflamen taivuttimista löytyi pikkuinen ylläri, niin mietin, olisiko Tweezermanikin voinut sisältää jotain pientä kivaa.

 
 
Ja löytyihän se ylimääräinen tyyny aika helpostikin.Ja nyt olen sitten monta kertaa viisaampi!
Tuliko tämä kenellekään yllätyksenä vai pitääkö minun myöntää, että olen ihan juntti?

6 kommenttia:

 1. Et ole ainut! Olin ystäväni kanssa vähän aikaa sitten kaupassa ostamassa hänelle ripsentaivuttimia ja huomasimme jonkin ihmeellisen metallinpalan taivuttimien varressa. Siinä sitten hetken ihmettelimme, että mikä se on, kunnes kehtasimme kysyä myyjältä. Näin siis minä sain tietää, että niissä tulee varatyyny mukana. :D

  Ps. Tämä tapahtui muutama viikko sitten!:D

  VastaaPoista
 2. JES!!

  Pelastit päiväni! :D

  Ihanaa, että on olemassa joku toinenkin, jolle tämä on tullut uutisena :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Hehheh, eipä ollut kukaan aiemmin kertonut, että niissä on varatyynyt. :DD

  VastaaPoista
 4. Niinpä! Ei sitä voi tietää, jos kukaan ei kerro.. :) Ja harvoinpa niissä muovipäällysteissäkään on mitään mainintaa asiasta.. kuinkahan monta varatyynyä heitetään roskiin vuosittain, ku kukaan ei infoa niistä? :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 5. Mulla on sama ripsientaivutin! Jaa. pitäiskö munki mennä tarkistaan, onko mullaki ekstratyynyjä siellä koska oon ihmetelly, että kun niitä ei tullut samassa kaupassa kun noi osti, vähän kyllä epäilen ettei siinä ole.. Olisinhammä huomannu mokoman jo? :D

  VastaaPoista
 6. Käypä kurkkaamassa, jos sellanen löytyis :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!