torstai 18. helmikuuta 2010

MSCHICin meikinalusvoide

 

Taas illan iloksi pikapostaus. En nyt lupaa näitä joka ilta, mutta aina silloin tällöin, kun on paljon asiaa.

Olen jo hetken aikaa testaillut tätä MSCHICin Foundation Primeria, joka saapui minulle piiiitkän, piiitkän ajan kuluttua tilaamisesta. Eli meikinpohjustusaine kyseessä, ja täytyy kyllä sanoa, että olin todella positiivisesti yllättynyt tuotteesta. Ensinnäkin tämä levittyi kuin unelma, ja toisekseen se toi välitöntä hehkua iholle. Kuitenkin sellaista, ettei paikoin rasvainen, paikoin kuiva -ihoni kiillellyt liikaa. Se tasoitti jonkin verran suuria ihohuokosiani, ja sen päälle oli huisin helppo levittää meikkivoide. Meikkipohja pysyi myös todella hyvin joka kerta, kun tätä käytin, mistä olin kiitollinen.

Oikeastaan en keksi tuotteesta muuta pahaa sanottavaa kuin hiukan jäykän pumppumekanismin, joka muutamalla ensimmäisellä kerralla plurautti tavaraa liikaa ulos. Nyt se on kuitenkin jo löystynyt, joten painallustehoa voi jo säädelläkin.

Tätä tuotetta ei ainakaan tällä hetkellä näytä olevan MSCHICin nettisivuilla, mutta vastaava Face Canvas löytyy. Face Canvas on rasvaton geeli, joka lupaa tehdä ihon pinnasta samettisen. Vastaavasti tämä Foundation Primer teki ihosta sitten ennemminkin hehkuvan. Olisin kuvitellut, että omalle kiiltelyyn taipuvalle iholle tuo Canvas olisi ollut parempi, mutta en kyllä huomannut mitään epäsopivuutta tämän Foundation Primerinkaan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!