torstai 26. marraskuuta 2009

Kullan kimallusta, part 2

Kultakynteni innoittivat minut löytämään varastoistani lisää kultaan ja kuparin shiftaavia meikkituotteita. Gosh-kokoelmastani luonnollisesti löytyikin vaikka ja mitä kivaa. Lilat luomiväripuikot olenkin jo esitellyt, mutta löytyypä minulta kuparinväriäkin. Love that copper! -sävy on ihana ja pysyvä pohja kultameikille. Aika tumma sävy, joten tarvitsee vaaleaa puuteriväriä seurakseen mielestäni, ainakin sisänurkkaan. Itse kokeilin viimeksi mainitun Bottega Verden kanssa, ja tulos oli kiva. (Olen siis nyt muutamana päivänä kokeillut yhdistellä erilaisia kultameikkejä.)

Itse blondina en ehkä tunne tätä väriä (pelkiltään) niin omakseni kuin brunetti luultavasti tuntee. Uskon, että nämä kaikki kultameikit ylipäätään sopivat paremmin bruneteille, mutta eipä minua mikään estä kokeilemasta kaikkea.

Mineraalimeikkisarja Jane Iredalen valikoimista löytyy myös kullan kimmellystä monitoimikynän muodossa. Double Dazzle -hohdekynästä löytyy kuparinvärinen puoli sekä ihanasti hohtava kultainen pää. Silmämeikkiinhän tämä sopii vallan mainiosti, mutta kultapuolella voi korostaa myös vaikka amorinkaarta tai dekolteeta. Mahdollisuuksia on monia. Jane Iredalen valikoimiin voi muuten tutustua täällä.

Ja mitäpä olisi postaus ilman lisää ja lisää ja lisää Goshia. Ihanaa Light'n Shine -kiiltoa olen hehkuttanut jo aiemmin, mutta silloin kyseessä oli sävy 03 Soft Rosa, nyt hehkutan kullertavaa sävyä 06 Light Beige. Täsmällisen ihanasti kynsilakkani kanssa shimmaava sävy sopii kultaiseen meikkiin vallan mainiosti. Ihanaa! Eikä tästä kiillosta voi puhua mainitsematta peiliä ja valoa, joista voit tuosta aiemmasta postauksesta lukea lisää hehkutusta. Olen muuten lahjonut tällä kiillolla kaveritkin koukuttaakseni heidät. Ja hyvin tuloksin :)

Vitsit muuten ärsytti, kun uusimman Cosmon Beauty Awards -jutussa tämä kiilto on (oikeutetusti) ehdolla, mutta nimeksi on laitettu Light N'Shape (!!!!). Väärän Shape-sanan lisäksi heittomerkitkin ihan päin pyllyä... Vaikka se nimi ihan selvästi lukee tuossa päällä. Huoh...

En siis millään muotoa väitä, että jonkun pitäisi tunkea tämän ja edellisen postauksen kultameikit yhtä aikaa naamaansa. Mutta tästä voi joitain ideoita hakea vaikkapa niihin tuleviin pikkujouluihin tai muihin illanviettoihin. Tasapaino kuitenkin on tärkeää ja liika on aina liikaa.

Ei tässä kaikki kultameikkini vielä olleet, mutta ehkä lisää sitten joskus toiste. Ei kaikkia herkkuja kerralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!