maanantai 9. marraskuuta 2009

Pysyvät meikit


Olin sunnuntaina valitettavasti hautajaisissa, ja meikin puolesta oli tietenkin toivottavaa, että se kestäisi kyyneleet. Kyseiset tilaisuudet ovat aina todella surullisia, olivatpa ne sitten jonkun todella läheisen tai vähän kaukaisemmankin sukulaisen muistojuhlat.

Tuossa ratkaisu, johon päädyin, ja kuva otettu siis vasta tilaisuuden jälkeen, kun pääsin kotiin. Eli aika hyvin pysyivät nämä lilat meikit. Täytyy kyllä sanoa, että silmänympärysvoidetta olisi pitänyt alkaa käyttää jo vuosia sitten, niin näkyvät alaluomen rypyt ovat. No, luulen kuitenkin että ne tasoittuvat, kun saavat kosteutusta. Silmäni ovat meinaan toooodella kuivat näin kylmillä keleillä.

No, mutta sitten itse meikkiin. Nämä olivat välineet, joilla sen tein:

Eli pohjustin Goshin vaaleanlilalla, puikkoluomivärillä, joka on myös vedenkestävä. Tätä olenkin jo hehkuttanut täällä. Goshin päälle sipaisin tuota vaaleampaa väriä IsaDoran duosta, jonka sävy on 07 Frosty Lilacs. Se on kaunis, aavistuksen metallinhohtoinen väri, joka levittyy mainiosti. Tämän jälkeen rajasin Body Shopin lilalla rajauskynällä (ja ai niin, oli pohjalla kyllä Mschic by Seppälän nestemäinen, musta rajaus), jonka sävynimi on 14 Glowing Amethyst. Ja sitten varjostin ja tein alarajaukset ihanaisen lilalla Joe Blascon Jazzy Grape -sävyisellä luomivärillä, joka toimii niin kuivana kuin kosteanakin. Ja ripsarina iki-ihana Max Factorin False Lash Effect, tietysti vedenkestävänä.
Tässä tekotaiteellisessa kuvassa näkyvät Body Shopin rajauskynän jälki vasemmalla, Joe Blasco kuivana keskellä ja kosteana oikealla. Aikamoinen ero kuivan ja kostean välillä. Ja luomivärin koostumus rasiassa ei muutu miksikään. Kuivuttuaan se on jälleen samassa kunnossa, kuin ennen kostean siveltimen kosketusta.

Hyvin kestivät meikit, vaikka vollotinkin aika lailla. Suosittelen :)

9 kommenttia:

 1. Millä meikinpoistoaineella saat tuon False Lash Effectin irtoamaan ripsistäsi? Ostin sen vähän aikaa sitten ja aika kauan saa taistella (pidellä vanulappua silmän päällä ja varovaisesti pyyhkiä) että on oikeasti kaikki pois.. Inhottava jokailtainen ikuisuuden kestävä toimenpide !

  VastaaPoista
 2. Minun ihan ehdoton suosikkini silmämeikinpoistoaineiden meressä on Lancomen Bi-Facil. Se poistaa kyllä kaikki meikit (myös False Lashin), ja todella hellävaraisesti, vaikkakin tehokkaasti. Minulla on niin herkät silmät, etten voi todellakaan käyttää mitään supervahvoja tököttejä. Bi-Facil on vähän öljymäinen, joten saattaa jättää luomelle pienen öljypinnan, jonka voi vedellä putsata sitten pois, jos haluaa. Itse pidän siitä pehmeästä tunteesta, jonka se luomelle jättää.

  Hyvä, kun tuli puheeksi, niin muistankin lisätä sen tuonne alalaitaan all time -lempparien joukkoon :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Olen siis aiemmin kirjoittanut siitä jo jotain:

  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/09/paras-silmameikinpoistoaine-ikina.html

  -Gloss-

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kalliilta.. Mitähän tuo Lancome maksaa ja saako mitään vastaavaa halvemmalla?

  VastaaPoista
 5. ihmeen huonosti sulla on toi ripsari pysynyt, yläripset on ihan lytyssä ja olemattomat.. itellä kans toi fle wp käytössä eikä ole missään lumimyrkyssä tai kyynelehtiessä mennyt tuon näköiseksi

  VastaaPoista
 6. Normihinta on muistaakseni n.30-35 e, joten periaatteessa aika kallis, mutta maksaa itsensä kyllä takaisin. Se nimittäin kestää heittämällä ainakin puolisen vuotta, ellei enemmänkin. Ja tämä siis ihan jokapäiväisessä käytössä.

  Tuon linkin kun avaat, niin löytyy aikas hyvä tarjous:

  http://www.shopping4net.fi/Kauneudenhoito/Naisille/Ihonhoito/Kasvojen-hoito/Silmaemeikinpoisto/Bi-facil-Eye-makeup-Remover.htm

  Eli vaan 20 e, mikä on tosi hyvin. Kertasatsauksena paljon silmämeikinpoistoaineesta, mutta kuten sanottu kestää niin pitkään, että ei maksa sen enempiä kuin joku halpistuotekaan.

  Itse en ole kyllä löytänyt mitään vastaavaa. Olen yrittänyt kokeilla erilaisia, mutta tämä on ylivoimaisesti paras.

  -Gloss-

  VastaaPoista
 7. Ja kyllä, yläripset näyttää olevan kuvassa aika lytyssä. Aika paljon varmaan vaikuttaa se fakta, että ne on suoristunut aika paljon, joten kuvakulmasta aika vaikea erottaa niitä.

  Mutta mulla on siis sen asian suhteen harvinaisen vaikeat ripset. Eli ne on tosi suorat ja ainoastaan Oriflamen ripsentaivuttajilla ja vedenkestävällä ripsarilla saan ne taipumaan ja pysymään jonkin aikaa taipuneina. Mutta kyllä ne yksien hautajaisten ja silmien pyyhkimisten jälkeen ihan varmasti suoristuu, oli tuotteet mitä tahansa. Mutta on toi kuvakulmakin vähän huono, ripset näyttää tosi lyhkäsiltä, vaikka varsinkin tuon FLE:n jälkeen ne tosiasiassa on aika pitkät. Mutta don't you worry, tuotteet vaan toimii eri tavalla eri ihmisillä, ja eri ihmisillä on erilaiset ripset. Olen oppinut elämään asian kanssa :/

  -Gloss-

  VastaaPoista
 8. Pitää vielä sanoa, että tuon linkin takaa löytyy siis tarjous ja pieniä faktoja Bi-Facilista. Ja siinä sanotaan, että EI jätä öljyistä kalvoa. Olen siis samaa mieltä, ei mitään kalvoa jätäkään, vaan sellaisen kivan pehmeän, hieman öljyisen pinnan. Minusta siis ainakin jättää, mutta ei ole huono juttu.

  -Gloss-

  VastaaPoista
 9. Pakko vielä viilata pilkkua, kun tuntuu etten osannut asiaani ilmaista. Eli ripset näyttää siksi tuossa kuvassa niin olemattomilta, että ne ovat suorassa linjassa ripsirajan kanssa, jolloin näyttää kun niitä ei olisikaan. Ehkä joskus onnistun postaamaan jonkun kivemman kuvan ripsistäni... Tai sitten en. Mieluummin esittelen tuotteita, kuin itseäni ;)

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!