tiistai 3. marraskuuta 2009

Herbinasta Herbinaan

Herbinan Clear Line -tuotteista olen aiemmin kertonutkin, ja nyt ne sitten vihdoin loppuivat. Pitemmälläkin käytöllä mielipiteeni ovat aika samat kuin ennenkin. Puhdistusgeeli ei tuntunut tarpeeksi puhdistavalta minulle, 3 in 1 -tuote oli ihan jees, kasvovesi tosi kiva, ja kosteusvoide myös aika hyvä minun ihotyypilleni. Mutta en aio näitä enää toiste hankkia.

En silti aio menettää toivoani Herbinan suhteen, sillä kaapista löytyivät vielä nämä tuotteet, jotka seuraavaksi otan käyttööni. Eli Herbinan Marja Spa -sarjan puhdistusgeeli, kasvovesi, tasapainottava kosteusvoide sekä kosteuttava kasvonaamio, joista puhdistusgeeli ja kasvovesi tarkoitettu siis rasvoittuvalle ja sekaiholle, ja naamio sekä kosteusvoide kaikille ihotyypeille.

Yksi iso miinus muuten noille Herbinan Marja Spa -tuotteille (geelille ja kasvovedelle) tulee heti (kuin myös Clear Line -kasvovedelle). Meinaan tuo korkki. Vihaan noita, jotka joutuu ottamaan kokonaan pois. Tykkään sellaisista napsautusmalleista enemmän, kuten esmes noissa Clear Linen puhdistusgeelissä ja 3 in 1:ssa. Toisaalta tuo kokonaan pois otettava korkkimalli ei ehkä ihonhoitotuotteissa niin paljon haittaa, mutta voi ziisus, että se voi ärsyttää, esim. shampoo- hoitoaine-, suihkugeeli- tai vartalovoidepurkeissa. (Eli sellaisissa, joissa tuote pitäisi heti saada levitettyä, mutta aina purkkia ei voi ilman korkkia laittaa kuin poikittain hyllylle eikä kylppärin hyllyllä tietenkään ole siihen tilaa. Niin sitten pitääkin ruveta tappelemaan jonkun korkin kanssa, ja sittenhän kaikki shampoot onkin jo valahtanut varpaille, kun homma on saatu suoritettua loppuun... huoh.. onko muille käynyt näin? Ihonhoitotuotteet sentään yleensä mahtuvat veskin pöydälle odottamaan korkitusta.)

Iltojen kasvokosteutuksesta vastaa muuten Lumene, mutta siitä kerron joskus myöhemmin.

Onko joku testannut Marja Spata? Mielipiteitä?

Ja tämä Clear Linen tehohoito minulta löytyy edelleen. En ole oikein edennyt tämän, Louis Widmerin ja Garnierin roll-onin vertailussa, jota Clear Line -postauksen loppupuolella lupailin. En nimittäin ole oikein järjestelmällisesti osannut näitä testata. Tällä hetkellä lempparipaikkaa pitää kuitenkin Garnier. Testi jatkuu edelleen.

Muista äänestää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!