tiistai 1. joulukuuta 2009

Töistä bileisiin

Joskus perjantaina saattaa käydä niin, että illalla on tiedossa pienimuotoista juhlintaa, mutta töistä ei ehdi käymään kotona. Vaatteet on silloin yksi juttu, jotka pitää huolella miettiä ennen töihin lähtöä. No, silloin on kuitenkin myös aika tärkeää ottaa töihin mukaan juuri ne meikit, joilla ulkonäköä saa äkkiä kohennettua juhlatunnelmaan sopivaksi. Itselläni on tämän viikon perjantaina edessä juuri se hetki, ja tiedän jo pari pakollista tuotetta, jotka meikkipussukkaan lähtevät.

Ensinnäkin korkkasin edellisenä viikonloppuna Gosh-kokoelmasta tutun glitter-rajauksen. Sävynumerolla 19 kulkeva hopeaglittereitä sisältävä nestemäinen eyeliner toimi vallan mainiosti lauantai-illan juhlinnassa. Glitterit eivät varisseet, mutta hohtivat silti ihanasti ja toivat oikeaa juhlan tuntua silmämeikkiin. Valaisi kivasti katsetta. Tällä ajattelin myös tulevana perjantaina sutia bilelookiin pientä hohtoa.


Toinen tuote, jonka ajattelin myös tänä perjantaina napata mukaan, on viime perjantaina testattu Clarinsin Fix' Make-Up, jonka tehtävä nimensä mukaisesti on fixata meikki kuntoon. Tämä freshasi meikin kivasti, ja pehmensi vanhan meikkipohjan, jolloin sitä on helpompi korjailla eikä meikki paakkuunnu. Todella pätevä suihke.

Kynsissä on muuten edelleen suklaanruskeaa. Edellisessä postauksessa minulla tosin oli väliaikaisesti Cool Catia, sillä viikonloppuna tuli käytettyä lilaa paitaa, ja turhamaisena ihmisenä kaipasin sille seuraa lakasta. No, niin siinä kuitenkin kävi, että ihastuin niin kovasti tuohon suklaanruskeaan Lumeneen, että minun oli pakko vaihtaa se takaisin kynsiini. Aivan ihana väri!

4 kommenttia:

 1. Voisitko lisätä blogisi blogilistalle?:)

  VastaaPoista
 2. Eikö se muka jo ole siellä?? Kääk :/

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Olihan se. :D minun pitäisi varmaan hankkia silmälasit, heh.. :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!