sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Lumene-toistoa ja sävyttelyä

 
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Apua, kohta on jo joulu!

Viikonlopun juhlintaa varten tappelin pitkään itseni kanssa siitä, freesaanko vain edelliset lakat vai vaihdanko. Päätin nyt sitten kuitenkin valita Lumenen Quick & Chic -lakan toisessa sävyssä eli sävyssä 69 Rakas muisto. Päädyin tähän sillä perusteella, että tämä sävy on näyttävä, mutta väriltään niin neutraali, että muu meikki voi olla mitä vain eikä se silti riitele lakan kanssa. Ainakin toivoin niin. Tätä lakkaa olen jo kehunut aiemminkin, joten en jauha enempiä. Sanonpa vaan, että aika jännä sävy minulle siinä mielessä, ettei se shiftaa mihinkään suuntaan, siinä ei ole helmiäistä, glitteriä eikä metallinhohtoa. Ihan rehellisen viininpunainen lakka, vaikka kuvassa näyttääkin ehkä punaisemmalta kuin on.

Hassua, että taannoisessa postauksessa ihmettelin käyttäväni vain Goshia ja Natural Codea ja yhtäkkiä hurahdinkin taas Quick & Chic -lakkoihin. Olen kyllä aina ollut sellainen tytskä, että erilaisia vaiheita tulee ja menee. Joskus on etutukka kiinni viikkotolkulla, joskus ne ovat auki. Joskus kiharoita, joskus suorat. Mutta aina samaa jonkin aikaa peräkkäin ja sitten täyskäännös.


Ja Quick & Chicin apuna oli Goshin aluslakka ja Revlonin pikakuivattaja (taas).Ja sitten taas näitä sävy-sävyyn-ehdotuksia, vaikkei tällä kertaa kosmetiikkaan liitykään. Eli Henkan & Maukan panta ja pikkuiset korvarenkaat. Ei tuosta kuvassa ihan selvästi tajua, miten saman sävyisiä nuo ovatkaan. Kannattaa muuten mielestäni aina ostella samasta kaupasta asusteita, sillä sävyt mätsäävät aika usein. Varsinkin Hennesin valikoimissa olen tämän huomannut. Löytyy samoilla sävyillä alusvaatteita, pantoja, korviksia, kaulakoruja ja kaikenlaisia hiusjuttuja. Se on mielestäni ihan törkeän hyvä juttu. Olipa minulla muuten sellainenkin vaihe, että ihan oikeasti kaikkien asusteiden piti mätsätä. Onneksi olen siitä jo päässyt vähän eroon. Joskus pitää irrotellakin ;)

Mutta siitä viikonlopun juhlinnasta... Lakkasin kynteni torstai-iltana, jotta olisin perjantaina juhlakuosissa, kun muka suoraan töistä olisi ollut hirmu kiirus. Ei se nyt ihan putkeen mennyt ja suunnitelmat menivät uusiksi. Siispä sainkin 15 min aikaa käydä kotona laittamassa naaman kuntoon. Ja hyvinhän se meni: Clarins ja Gosh pelastivat odotetusti paljon!

Eilisen kissanristiäiset menivät silti puihin ja sainkin tilaisuuden katastaa Twilight-elokuvan! Sen ykkösen, ei kakkosta... Me like it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!