maanantai 14. joulukuuta 2009

2 in 1: rajauskynä ja teroitin!

On hyvä tietää minusta 3 asiaa. a) pidän lahjoista ja yllätyksistä, b) en ymmärrä tekniikasta mitään ja c) tekniikka muuttuu mielenkiintoiseksi ja erittäin hyödylliseksi, kun sen jollain tavalla yhdistää kosmetiikkaan. Todiste a on Goshin Light'n Shine -kiilto, jossa peili ja valo antavat kiillolle, jotain mitä muissa kiilloissa ei ole.

Todiste b tuli minulle iloisena yllätyksenä (tästähän tuli jo iso plussa) postissa. Tonttu nimittäin lähetti minulle jouluiloa rajauskynän muodossa.Kuvasta ei ehkä saa värisävystä selvää, mutta tonttupa oli tiennyt, että vihreä silmämeikki on omiaan minulle ja niinpä tämä Essentia Naturalen Pencil Me In -rajauskynän sävy Liberty Green on jumalaisen ihana tummanvihreä. Kynän koostumus on i-h-a-n-a! Ajattelin ensin, että kynä olisi liian kova, mutta pehmitettyäni sitä kämmenselkään, se toimi loistavasti. Ja väri on kaunis. Toimi mielestäni hyvin vihreille silmille. Ja hauskaa oli, että osasin tehdä tällä kivat rajaukset niin ylä- kuin alaripsirajallekin. Joskus varsinkaan ylärajaus ei ole ihan helppo juttu tehdä kynällä (suosin nestemäisiä rajauksia), mutta tämän koostumus mahdollisti sulavan levityksen.

Ja tähänpä on lisätty vitamiineja ja silmänympärysihoa helliviä antioksidantteja. Sopii minulle, sillä olen ottanut vakaaksi suunnitelmaksi silmänympärysihon kuntoon laiton.

Mutta sitten siihen tekniikkapuoleen... Tiedättehän sen tunteen, kun kaivatte meikkipussukasta rajauskynää, ja huomaattekin korkin kadonneen (jos sellaista edes oli) ja kynän kärjen muussaantuneen käyttökelvottomaksi? Mikäpä olisi silloin tarpeen...?...aivan. Teroitinpa hyvinkin. Kynän kärjessä on teroitin, joka kulkee korkin muodossa kätevästi mukana. Aivan nerokas keksintö. En voi hehkuttaa tarpeeksi tällaisia (selvästi naisten) tekemiä keksintöjä, joissa yhdistyvät käytännöllisyys, hauskuus ja fiksuus.


Ja kokeilin teroitinta, ja voin siis vakuuttaa, että se toimii. Mielestäni hinnan ollessa vain 9,90 e, niin tässä saa rahoilleen kyllä vastinetta enemmän kuin tarpeeksi. Aivan mahtava tuote!


Kaivoin laatikoitani paljon etsiessäni huulilleni sopivaa sävyä, joka sopisi vihreän silmämeikin kanssa (ja huom! laitoin vain vihreät rajaukset ja ripsaria, mutta tulos oli hyvä ja näyttävä). Normaalista vaaleasta huuliväristä poiketen päädyin tähän Estée Lauderin 14 Amethyst -sävyiseen kiiltoon, joka on jännä sekoitus ruskeaa, lilaa ja kivaa shimmeriä. Mielestäni toi kivaa vastapainoa vihreälle värille.

Ja kynsiini laitoin nyt kynsilakkaäänestyksessä toiseksi tullutta yönsinistä Avonia, joka kyllä lähentelee mustaa. Diggaan kovasti tästä lakasta.Kynä saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!