tiistai 22. joulukuuta 2009

Yves Rocherin meikkipuuteri


Ensikosketukseni Yves Rocherin maailmaan tapahtui tämän meikkipuuterin merkeissä. 100 % luonnollisia ainesosia sisältävä, kabukisiveltimellä levitettävä meikkiputsku onnistuikin olemaan aika miellyttävä tuttavuus.


Uuden kaverini koostumus oli pehmeä, ihanan sulavasti levittyvä ja se teki ihosta todella kuulaan ja hehkuvan näköisen. Tämä ei missään nimessä ollut mikään peittävä aine eikä se näin ollen omalle iholleni ollut juuri se oikea juttu peittävyytensä kannalta. Mutta siitä huolimatta ihosta tuli niin terveen ja valovoimaisen näköinen, että voisin melkein kuvitella käyttäväni tätä ihan vain sen takia. Epäpuhtaudet eivät paistaneet silmään, kun iho hehkui muuten kauniina. Aion myös kokeilla, miltä tämä näyttäisi peittävämmän aineen päällä. Jos hehkuva vaikutus säilyy niinkin, niin tästä tulee yksi suosikeistani. Normaali-ihoiselle tämä on aivan unelmatapaus. Tasoittaa väriä luonnollisesti ja hehkuu ihanan raikkaasti. Eli, jos ei ole sen suuremmin peitettävää, niin kipin kapin tilailemaan tämä ihanuus.


Ja levitykseen soveltui mitä mainioimmin Yves Rocherin oma kabuki. Ihanan pehmeä, luonnonharjaksista valmistettu sivellin levitti meikkipuuterin kauniisti paikoilleen. Eron tämän ja L'Oréal Paris'n mineraaliputskun siveltimen välillä huomasi heti. Tämä Yves Rocher on hurjan paljon pehmeämpi kuin Lorkun. Toki ymmärtäähän sen, kun Lorkussa sivellin tulee mukana eikä hintaa voi hirveästi sen takia nostaa kuitenkaan. Kehotan siis kuitenkin aina hankkimaan kunnon siveltimen, ei kannata tyytyä "kylkiäisiin".


Lisäksi tässä Yves Rocherin tuotteessa tulee mukana selvät, kuvalliset ohjeet, jotka olivat kiva yllätys. Ensikertalaistakin ajatellen todella kiva ajatus laittaa selvät ohjeet mukaan. Voin myös selventää vaiheet kirjallisessa muodossa:

1) Kaada puuteria hieman purkin kannelle.

2) Pyörittele kabukia kannessa.

3) Kopauta liiat puuterit takaisin kannelle.

4) Pyörittele puuteria kabukia kasvoille.

Helppoa vai mitä?

2 kommenttia:

  1. tämä on jo vanha postaus, mutta kysäisen silti, ehkä vastaatkin jopa :).
    eli, ostin juuri tänään tuon samaisen kabukin. otin se paketistaan ja mielestäni se tuoksui turhan kemikaliselle, joten päätin pestä sen ennen käyttöönottoa. ihmetykseni oli suuri, kun siveltimestä lähti tumma sininen likavesi! jouduin vaahdottamaan ja huuhtelemaan viidesti ennenkuin kaikki väriaine lähti. onko tämä normaalia? mikä ihme aine tuossa siveltimessä on ja jos sitä ei pese ennen käyttöönottoa, tarttuuko tuo aine pikkuhiljaa ihoonkin?

    VastaaPoista
  2. APUA! Itse en pessyt kyseistä kabukia ennen käyttöönottoa ja sitä aika vähän käytettyäni en ole sitä vieläkään pessyt. Onneksi olen jo ajat sitten kabukia vaihtanut..
    Pitääkin testata ja pesaista se... Pelottavaa :0

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!