torstai 17. joulukuuta 2009

Tussirajausta

Käytän yleensä silmissäni kakkurajausta eli vesivärinapin näköistä rajausta, joka myös vesivärin tavoin toimii. Onneton kun olen, niin hukkaanhan sekin nappi on joutunut. Ei mitään hajua, minne olen sen hävittänyt. No, onneksi vararajaukseni ei ole hassumpi sekään. Nimittäin Oriflame Beautyn Eye Liner Stylo on tussimainen rajaus, joka on aika pätevä kapistus.


Tussikärjellä on aikasta helppoa vedellä rajauksia, vaikka toki se vaatii harjoitusta. Jos on tottunut nestemäisten rajauskynien joustaviin sivellinpäihin, niin tällainen joustamaton tussikärki ei ole ihan heti omaksuttavissa. Pitää löytää juuri oikea asento, jolla tussia vetää ripsirajaa pitkin. Kun sen handlaa, niin lopputulos sekä näyttää hyvältä että kestää pitkään.


Tässä nyt sitten ohuin ja paksuin vaihtoehto, jonka yhdellä vedolla voi piirtää. Tuo ohut aika hyvän paksuinen normirajaukseen. Ja se siis tehty ihan tussin kärjellä. Sitten sitä voi tietenkin paksunta kissamaisesti silmän ulkonurkkaa kohden. Tuo paksuin versio on sitten tehty ihan tussi lappeellaan.

Ja tässä pitäisi olla kuvaa siitä, minkälainen lopputulos tulee, kun yhdistää mustaan rajaukseen Goshin glitter-rajauksen.


Mutta toki näen saman, minkä tekin. Eli en juuri mitään. Voiko kamera olla ihan oikeasti huonompi? No, joudutte nyt jälleen kerran uskomaan sanaani. Hyvältä se näyttää. Trust me, I know what I'm doing, vai mitkä ne kuuluisat viimeiset sanat nyt olivatkaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!