lauantai 12. joulukuuta 2009

Joululahjavinkki nro 9

Ajattelin koota oman laatikkoni antimista joululahjavinkin olemuksen täyttävän kokoelman. Koska tämä nyt on tällainen sekalainen seurakunta, en edes lähde kaivamaan mitään hintoja tai muita vastaavia tietoja. Tämä kokoelma on sellainen, jonka pystyy kokoamaan monen eri sarjan tuotteista ja monella eri kokoonpanolla. Eli kynsienhuoltosetti.


Paketissa voisi olla ranskalaisen manikyyrin tekoon sopiva valkoinen lakka, jolla siis lakataan kynsien kärjet (eli se jo valmiiksi valkoinen osa). Sen jälkeen läpikuultava pastellilakka levitetään koko kynnelle. Ranskalaisen manikyyrin tekoonhan on olemassa myös kynnen muotoa jäljitteleviä tarroja, joiden avulla siistin ranskiksen teko on helpompaa.


Ranskalaisen manikyyrin teon sijaan voi kaverille tarjota mahdollisuuden tehdä täydellisen huoliteltu, värillinen lakkaus. Sen tekoon tarvitaan tietenkin aluslakka, värilakka sekä päällyslakka. Tuo pariin kertaan esitelty Revlon on kynsilakan pikakuivattaja, mutta ajanee päällyslakan homman mainiosti. Ainakin minulla toimii päällyslakkana. Tuo meinaan kivan kiillon.


Ja lahjan varsinainen ydin tulee tässä. Moneltahan noita lakkoja löytyy vaikka muille jakaa, mutta kynsien hoito jää vähemmälle. Kynsiviila, taikaviila ja appelsiinipuutikut tulisivat monelle varmasti tarpeeseen. Taikaviilahan kiillottaa kynnen pintaa ja appelsiinipuutikuilla kynsinauhoja saa työnnettyä taaksepäin, jotta ne eivät kasva kynnen päälle.

Ja hei, kynsilakkaäänestys päättyi! Syyskauden voittajaksi selviytyi syvänpunainen lakka ja hyvänä kakkosena tuli yönsininen lakka. Näitä molempia siis kokeilen mahdollisimman pian. Täytyyhän teidän sanaan luottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!