torstai 3. joulukuuta 2009

Vaaleille hiuksille


Minulla on oikeasti sellaiset tummat maantienväriset hiukset. Kun joskus aikoinaan aloitin blondaamaan tukkaani, ne eivät olleet ihan niin tummat, mutta koko ajan se juurikasvu vain tummenee ja tummenee. Kauneintahan siis on, että pidän juurikasvua kurissa, vaikken kampaajalle ehtisikään. Hätäapuna minulta löytyykin Schwarzkopfin Blond Spray, joka on kyllä kaikkien aikojen kätevin tapa värjätä tukkaa. Tätä vain suihkutetaan kosteisiin hiuksiin ja tadaa!

Täytyy kyllä sanoa, että minulla oli tätä about 10 vuotta sitten (apua, onko siitä jo niin kauan?) ja silloin se toimi mielestäni tehokkaammin. Mutta, ja tämä on iso MUTTA: tulos oli silloin selkeästi huomattavissa, hiukset näyttivät värjätyiltä. Nyt uudella kierroksella olen huomannut, että tulos on todella luonnollinen. Ei kukaan ole tullut kysymään, olenko värjännyt tukkaani. (Hassua, että kampaajan jälkeen haluan, että tukkamuutokseni huomataan.) Juurikasvu häviää, mutta kauniisti. Ja todellakin suihkutan tätä vain juurikasvuun, josta harjailen sitä latvoihin, niin että väri leviää raitoina. Tällä vetyperoksidimäärällä nyt tuskin on järkeä lähteä suihkuttamaan koko tukkaa. Mutta vara-apuna toimii kivasti, kun kukkaro ammottaa tyhjyyttään ja kampaajasta pitää tinkiä. Eikä muuten tee mitään kovin kellertävää lopputulosta. Ihan kivan kirkas vaalea. Ja jos epäilee asiaa, voi varuiksi hankkia ihanan hopeashampoon, jota kyllä kaikki vaaleat hiukset mielestäni tarvitsevat. Ei se ainakaan haittaa tee.Toinen hätävara-apu on Goldwellin sävyttävä muoto- ja föönausvaahto Color Styling Mousse. Ja tätä on mielestäni muillekin hiusväreille tehty, mutta itse tietenkin omistan vaalean tukan vaihtoehdon (REF-sävy). Tämä mousse sävyttää aavistuksen ja lupaa lisätä kiiltoa ja tukea kampausta. Ja kyllä tämä hommansa on hoitanut. En nyt ehkä välttämättä tarvitse tätä niin paljon, että hankkisin toisen pullon tämän loputtua, mutta ottaisin vastaan, jos lahjaksi annettaisiin. Tekee hiukset kyllä eläväisen näköisiksi ja tasoittaa esimerkiksi juuri juurikasvun aiheuttamia sävyeroja. Kelpo tuote.

Vaahto levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, kammataan tasaisesti koko tukkaan ja föönataan kuivaksi. Eli tätä voi käyttää ihan perusmuotovaahdon sijaan. Tykkään!

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä vinkistä, olen aiemmin katsellut tuota sprayta mielenkiinnolla mutta skeptisenä. ehkäpä nyt uskaltais kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Juu, rohkeasti vaan :) Ja kannattaa muuten tehdä homma hiljalleen eli suihkuttaa vaikka muutaman päivän ajan joka ilta vähän. Niin, tulee tasainen ja kaunis lopputulos. Ja tietty halutun sävyinen :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos blogistasi. Voisitko laittaa tarkan nimen tuosta Goldwellin sävymuotovaahdosta? Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kiitos kysymyksestä.

  Tottahan toki laitan eli se on Goldwellin Colorance Color Styling Mousse ja tämän vaaleille hiuksille (raidoille) tarkoitetun moussen sävy on REF, mutta niitä on muunkin värisille hiuksille (15 eri sävyä kaiken kaikkiaan). Pullossa on 75 ml ja sen kerrotaan riittävän 6-8 käsittelyyn riippuen tietysti hiusten pituudesta ja siitä, paljonko tuotetta kerralla käyttää. Suositushinta on 8,50 - 9,50 euroa.

  Korjaan tuon nimen vielä tuohon postaukseenkin, niin tulee kaikille tarkkaa tietoa :)

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!