sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Joululahjavinkki 10 ... ja 11

Joulu kolkuttaa ovelle, ja viimeiset lahjavinkit tulevat tässä.

Artdecolta on tullut näyttäviä juhlakauden meikkejä, ja varsinkin pari niistä on sellaisia, jotka sopivat lahjaksi vallan mainiosti.
Näin tyylikkäässä paketissa tulee Artdecon Glamorous Highlighter, jota ei ainakaan ulkonäkönsä puolesta tarvitse hävetä.

Kuten paketissa lukee, kyseessä on "highlighting and eyeshadow powder" eli monipuolinen tuote tarjolla...


... ja tältä se näyttää. Tämä on niin kaunis kuvioineen ja hohteineen, etten pysty kuvittelemaan tilannetta, jossa saisin päähäni kuluttaa tätä yhtään. En kestäisi, jos pilaisin tämän täydellisyyden, vaikka toisaalta haluaisin myös käyttää tätä. Tämä on kallisarvoisen oloinen tuhlattavaksi, mutta toisaalta juuri siksi täydellinen lahja jollekin kauneutta ja kauneudenhoitoa arvostavalle.

Siis vau. Voisin vain tuijotella tätä päivät läpeensä. Keskimmäinen aprikoosinsävy on täydellinen luomen pohjustukseen ja se toimii myös highlighterina esimerkiksi kulmaluulle tai silmän sisänurkassa. Reunasävyt ruskea ja lila käyvät luomiväreistä. Aijaijai! Artdecon tuotteita myy esimerkiksi Cosme Shop, mutta juuri tätä tuotetta en sivuilta löytänyt. Sen sijaan sieltä löytyy tämä seuraava tuote...


Artdeco Quattro Art Design 09 -mosaiikkirasia on monipuolinen ja ihana lahja, ja miellyttää saajaansa varmasti. Ihanan paketin sisälle kuoriutuu... ihan mitä vain haluat.


Kyseessä on nimittäin täytettävä rasia, jonka sisälle voi hankkia niin luomivärejä kuin poskipunankin.


Oma rasiani on vielä vajavainen ja siellä on toistaiseksi vain aivan ihana lila luomiväri (sävynumero 670), joka hohtaa taivaallisen upealla tavalla sekä...

... hopeanhohtoinen, voidemainen highlighter, joka varmasti olisi ihana lisä meikkiin kuin meikkiin, jos vain raaskisin sitä käyttää. Nämä värinapit pysyvät rasiassa magneetin avulla, ja niitä pystyy järjestelemään mielensä mukaan.

Itse olen joululahjani nyt saanut vihdoin hankittua, ja ainakin äiti on saamassa aika kosmetiikkapainotteisen paketin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!