maanantai 7. joulukuuta 2009

Joululahjavinkki nro 8

Esittelinkin jo pinkit Simin Tiny Volumizer -volyymirautani vai tyvirautani vai mitkä ne nyt sitten ovatkaan virallisesti. Mutta sävyjä on muitakin ja joululahjaksi voisivat sopia nämä ruusukuvioiset, jotka jostain syystä myöskin omistan. Mutta suosittelisin näitä lyhyemmälle tukalle. Omat, pitkät hiukseni eivät näistä hirveästi saa irti. Ja suoristusraudaksi nämähän ovat auttamattoman pikkuiset. Ainoastaan tosi lyhyt tukka, esim. etutukka, on sopiva näiden suoristettavaksi. Itse olen opetellut vääntämään näillä kiharoita, mutta eipä sekään ole mikään maailman helpoin homma. Mutta taitavalle hiusstailaajalle tämä olisi kelpo lahja, kuin myös sille kaverille, jolla on lyhyt tukka.

Tämähän on ensisijaisesti tarkoitettu tyvikohotukseen (eli kreppaa tyvi, jotta hiukset näyttäisivät muhkeammilta), joten siihen tarkoitukseen sopii sillä pitkähiuksisellekin kaverille. Itse en ole tällä vielä osannut hiustyveäni kohotella, mutta tarkoitus olisi yrittää.
Tällä voi kokeilla myös krepata koko tukan (mutta kova työ ja huono palkka, jos meinaa pitkät hiukset krepata kokonaan) tai stailata vain jonkun pienen osan hiuksista.

Rautojen kanssa ehdoton kaveri on Tiny Detailer -muotoilurautaneste, joka estää hiusten vaurioitumisen kuumien rautojen käsittelyssä. Tässä on myös UV-suoja. Sprayta suihkutetaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ennen lämpökäsittelyä ja muotoillaan sitten normaalisti. Nykyäänhän tällaiset lämmön haittavaikutuksia estävät suihkeet ovat aika yleisiä eikä itselleni tulisi mieleenkään suoristaa tai föönata tukkaa ilman jotain tämän tyyppistä ainetta.

Kreppirauta on n. 28 e ja muotoiluneste n. 7,50 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!