sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Beauty Flash Balm ja suklaata kynsissä

Clarinsin Beauty Flash Balm on klassikko. Se on tuote, joka ei koskaan ole out of fashion. BFB:n juju on siinä, että sitä voi käyttää joko meikin alla tai ihmeitä tekevänä naamiona. Tätä on kautta aikain kehuttu niin paljon, että tokihan minunkin on joskus pitänyt se kaappiin hommata. Sinne kaappiin se kyllä sitten jäikin parin kokeilun jälkeen, kunnes vihdoin taas huomasin jonkun jossain sivulauseessa kehuvan tätä. Olihan tämä sitten pakko kaivaa sieltä naftaliinista takaisin käyttöön. Olen tätä siis joskus kuukausia sitten käyttänyt meikin alla, mutten enää muistanut, minkälainen se kokemus oli.

Päätin ensin pitkästä aikaa kokeilla tätä naamiona, ja voi että, miten oli siloinen iho sen jälkeen! Aivan ihanan tuntuiset kasvot. Ja näyttipä nassu aavistuksen terveemmältäkin. Kuin olisi ottanut päivän annoksen hehkua. Krapula-aamun pelastaja ja pikkujoulujen ehdoton edeltäjä sanoisin... Tästä tuotteesta en ole kyllä ikinä kuullut kuin kehuja.

No, seuraavana aamuna tästä innostuneena hylkäsin Goshin ja laitoin tätä myös meikin alle. Ja nyt olen täysin myyty... Ohjeessa sanotaan, että heti kun on levittänyt tätä, pitää lykätä meikki päälle. Niinpä minä nopsaan sudin meikkivoidetta, ja voi sitä tulosta. Iho oikein hehkui terveyttään. Meikki levittyi kauniisti päälle ja olo tuntui hyvältä. Kävin tasaisin väliajoin peilin edessä tarkistamassa, ja meikki pysyi hehkuvan kauniina koko ajan. Me like it!

No, kynsissä on sitten jotain tuttua... Aivan. Annoin aikaisen joululahjan itselleni ja lakkasin kynteni joululahjapakettiin suosittelemallani Lumenen suklaisen ruskealla Quick & Chic -lakalla. Ja nyt on ainakin pakko uskoa, että tämä olisi sopiva lisä jonkun kynsilakkafriikin joulusukkaan. Miten tästä nyt ei voisi tykätä? Sopii blondille ja brunetille ja kaikille siltä väliltä.

Olin oikeastaan aika yllättynyt tästä sävystä 75 Öiset juhlat. Pullossa todella isoilta glitterhiutaleilta näyttävät kimalteet eivät kynsissä enää näyttäneet ihan niin övereiltä, vaan paikoitellen oikein kauniilta kimallehippusilta. Valosta riippuen ne olivat joko söpöjä kimalteita tai niitä kuparinvärisiä isoja hiutaleita. Mutta tykkään kovasti. Ja näiden kynsien kanssa voin jatkaa kultateemaa silmissä ja huulissa tai vaihtaa luomivärinkin astetta tummempaan ja sipaista suklaanruskeaa simmuihinkin. Saas nähdä, mitä keksin. Toisaalta nämä kynnet eivät ole niin erikoisen väriset, että silmiin olisi ihan pakko toistaa samaa sävymaailmaa. Esimerkiksi lilat kynnet ja vihreä silmämeikki voivat olla aika raju yhdistelmä, mutta neutraali ruskea hyväksyy seurakseen mitä vaan. Eikö? (Alkaako sen huomata, että kaipaan vanhoja tuttujani, vihreää ja lilaa silmämeikkiä?)

2 kommenttia:

  1. Iho oikein hehkui terveyttään kun tungin siihen kemikaaleja! :) Vähän omituinen ajatus, mutta saan tuolla itsekkin kyllä tasaisen näköisen hipiän, terveyttä se tuskin edistää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :)Joo, eihän tuo nyt kovin loogiselta kuulosta... Ehkä se hehkui terveen näköisenä vaan, hih...

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!