torstai 10. joulukuuta 2009

Tuotelöytö ja lilat kynnet

Mikäs sen ihanampaa, kun löytää laatikostaan jotain, mitä ei muistanut edes omistavansa. Tämä oli keissi Make Up Storen Silver Soil -silmienrajauskynän kanssa. Kestävää rajausta kaipaavalle tämä on aikamoinen löytö. Sen koostumus on jämäkkä, mutta pehmeä. Eli juuri sopiva. Ei niin pehmeä, että kynä murenisi jatkuvasti ja sitä pitäisi olla terottelemassa all the time. Ei, tämä kynä kyllä pysyy kasassa. Tämähän näyttää mustalta ja nimestä päättelin, että tämä olisi harmaanmusta kynä. Tarkemmin tutkiessani tajusin, että se onkin tummanruskea, mutta siis mustan kynän korvikkeena käy vallan hyvin. Niin tumma se kuitenkin on.

Ja tosiaan, vallan mainiosti tällä kyllä piirtelee rajaukset. Ja tulee muuten näyttävä silmämeikki. Kuvista sitä ei näe, mutta tuossa värissä on pikkuriikkisiä kimalteita, jotka loistelevat tietyssä valossa. Eikä muuten lähde ihan hankaamalla pois, eli kestävää silmämeikkiä kaipaavalle tämä on ihan omiaan. (Eikä lähtenyt vielä suihkussakaan tuo sydän veke...) Tosi ihana tuote!


Kynsissä on (surprise, surprise) Goshin lakkaa, ja sävyhän on 568 Metallic Purple. Tykkään kovasti tästä väristä, vaikka se aika vaalea onkin. Vaaleudestaan huolimatta yksi kerros riitti peittävään lopputulokseen. Todella laadukas lakka ja ihana metallinhohtoinen lilan sävy.


Käytössäni ollut Miramen lakanpoistoaine loppui ja otin käyttööni X-tran halpislakanpoistoaineen. Yllätys oli melkoinen, kun monta kerrosta tummaa Lumenea lähti ihan heittämällä pois kynsistä. Vaikkei tämä asetonitonta olekaan eikä varmaan tee hyvää kynsilleni, niin taidan tästä eteenpäin pitää huolta siitä, että tätä lakanpoistoainetta löytyy aina kaapista. Kukapa ei olisi joskus kärsinyt siitä, että lakan poistaminen kestää ikuisuuden, kun lakanpoistoaine tökkii.

Ja tähän loppuun vielä pusukuva:Huono valaistus, mutta huulilla joka tapauksessa komeilee Lumenen Öiset juhlat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!