keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Ajan tasalle, part 1

Olen blogini alusta lupaillut vaikka mitä, mutta puoliakaan lupauksistani en varmaankaan ole toteuttanut. Syitä on monia, ja ajattelinkin saattaa blogini ajan tasalle ja kertoa, mitä lupauksiani on vielä toteuttamatta, mitä niistä aion toteuttaa, ja mitä jätän toteuttamatta, ja miksi.

1) Lokakuussa jo kehuin testailevani Louis Widmerin antiseptistä roll-onia epäpuhtauksille. Tämän tuotteen testaus on ollut vähän niin ja näin. Minulla on varmaan neljä erilaista tuotetta (esimerkiksi Garnierin vastaava) tähän samaan tarkoitukseen, ja käytän niitä mentaliteetilla "mikä sattuu ensimmäisenä käteen". Siksipä en ole voinut tehdä vielä luotettavaa arviota mistään niistä. Ehkä joskus...

2) Olen luvannut kertoa kokemuksiani muistakin Lumene SPA -sarjan tuotteista. (Kiinteyttävän vartaloemulsion olenkin jo kehunut, vaikken sen kiinteyttävästä vaikutuksesta olekaan vakuuttunut.) Minulla on parhaillaan käytössäni pari muutakin SPA-tuotetta, joista varmasti kerron pikapuoliin lisää. Käytän ne kuitenkin ensin loppuun. Arviota on kuitenkin tulossa, I promise!

3) Ihastuin Lancômen Ôscillation Powerboosteriin, joka sai ripseni näyttämään metrin pituisilta. Lupasin ottaa kuvan metriripsistäni, mutta kun sitä uudelleen kokeilin, se suoristikin taivutetut ripseni. Piikkisuorista ripsistä on vaikea ottaa kuvaa niin, että ne näyttäisivät hyvältä, joten hylkäsin idean. Jos joskus jaksan nähdä vaivaa tämän asian eteen, niin toki laitan kuvamateriaalia. Ei ole kuitenkaan ykkösenä kuvalistallani... Sori...

4) Maybellinen Superstay Powergloss -kiillosta olen ilmeisesti luvannut ottaa käytössä kuvan, vaikka tämän lupauksen olen autuaasti unohtanut. Voin toki sen tehdäkin, mutta en ole toistaiseksi vakuuttunut taidoistani ottaa näitä varsinaisia meikkikuvia. Niissä kun valaistuksen yms. pitää olla todella kohdallaan. Kunhan olen tätäkin harjoitellut, lupaan ottaa kuvan tästä kiillosta. Joka tapauksessa huulimeikkiä on varmaan helpompi kuvata (itse) kuin silmämeikkiä.

5) Sothysin aurinkopuuterin lupasin esitellä esiteltyäni Ariane Indenin vastaavan. Tuo Sothys minulla kulkee kyllä aina laukussa mukana, mutta aurinkopuuterit ovat kaikki aika samanlaisia, joten pitkää sepustusta siitä ei saa aikaiseksi. Toki voin siitä joskus kuvan napsaista ohimennen.

6) Peruslupaukseni on aina, että otan kuvan valmiista meikistä. Lupasin niin myös Goshin lilanuuksia (keksin juuri itse tuon sanan, aikamoinen sana-akrobaatti olen...), mutta tämä on se lupaus, jonka siis epätodennäköisimmin tulen pitämään. Seuraan useita meikkiblogeja, ja olen huomannut, että lähes kaikki bloggaajat, jotka valmiita meikkejä esittelevät, omaavat ihanan suuret yläluomet, joista saa helposti napsaistua kuvan selkeästä silmämeikistä. Itselläni varsinaiset yläluomeni eivät ole isot, mutta luomen ja kulmakarvan välissä on paljon tilaa häivytellä. Koen, että vaikka näin luonnossa joku meikki saattaa näyttää ihan kivalta, se sama tulos ei välity valokuvaan. Tämä varsinkin siksi, että otan itse kuvani enkä vielä ole antanut tätä vastuuta kellekään muulle. Varmaan joskus sekin aika tulee, kun napsaisen kuvia valmiista meikeistä (ja varsinkin jos uusi kamerani osoittautuu pätevämmäksi kuin edellinen), mutta toistaiseksi en ole näitä juurikaan uskaltanut ottaa. Kiitän kärsivällisyydestä.

7) Blogin alussa esittelin tuotteita valmiskuvien avulla, ja todistaakseni näiden tuotteiden olemassaolon, napsin kuvia niistä, kun sain kameran. Kuvaan eivät mahtuneet kaikki tuotteet, ja lupasin vissiin ottaa kuvia lopuistakin. No, tätä kuvaa ei tule. Meikkivarastoni on tuplaantunut blogin alusta enkä tosiaan jaksa etsiä yhtään mitään, mitä ei ole pakko. Jos ette usko, niin ette usko :) Toki, jos joku tietty tuote vaivaa, niin saa lähettää viestiä, niin napsaisen todistusaineistokuvia.

8) Make Up Storen mattalakan saatuani lupasin tehdä kaikille lakkauksilleni mattapinnan. No, ehkä se oli pientä uutuudenviehätystä. Ei kaikille lakoille sovi mattapinta enkä sitä myöskään aio kaikille lakoille tehdä.

Jatkan syntilistaani myöhemmin, sillä ilmeisesti rötökseni eivät aivan pieneen tilaan mahdukaan :)

Vuosi vaihtuu pian... Jaiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!