keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Joululahjavinkki nro 7

Yksi klassinen lahja on tietenkin hajuvesi. Ystäväpariskunnalle voisi olla kiva ylläri (ainakin meille olisi) yhteensopivat tuoksut. Tietenkin toisten tuoksumieltymyksiä on vaikea arvioida, mutta jos uskaltaa ottaa riskin, niin tässä yksi ehdotus. Mexxin Black-tuoksut ovat meillä ainakin olleet kovassa käytössä. Tuo tyttötuoksu on todella tyylikäs ja sanoisinko naisellinen. Black kuvaa tuoksua mahtavasti. Sellainen ihanan ja synkän seksikäs tuoksu. Sopii arkeen ja juhlaan. Ja voih, tuo poikatuoksu on vallan miehekäs. Aina, kun ukko suihkauttaa sitä, niin en karkaa hänen läheltään kyllä mihinkään. Seksikäs tuoksu isolla S:llä.

Mexxit nyt oli vain oma ehdotukseni, mutta ideana tämä vinkki oli siis tuoksupariskunta. Nämä Mexxin mustat ovat jo keväällä tulleet, joten ehkäpä kauppojen hyllyltä löytyy joitain uutuuksiakin. Kuten esimerkiksi Replayn tuoksut, jotka saa vesipisaralla voimistumaan...

Alan selvästi laiskistua, sillä hintoja minulta ei taaskaan löydy. Lisään ne jahka ehdin/muistan.

Ja sitten yksi turhake:

Veetin vaha kasvoille. Tällainen löytyy kaapistani, mutta niin kuin useimmat Veetit, niin en kyllä osaa tätä käyttää. Kulmakarvojen siistimiseenhän tämä voisi olla oikein passeli, mutta kerran kokeiltuani turhauduin.

Vinkkejä otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!